De ‘eerste schooldag’ Kick – Start Academy 2021

Weet je het nog? Je eerste schooldag? Je eerste werkdag? Wel, op 1 September startten 10 Young Potentials bij 9altitudes samen aan een flexibel uitgetekend opleidingstraject van drie maanden. Waarbij onder meer technologie, business en leiderschap grote pijlers vormen. Op hun “eerste schooldag” werden de Young Potentials verwelkomt met een ontbijt door onze CEO Filip Bossuyt, om daarna met volle energie de manier van werken bij 9altitudes te ontdekken. Administratieve en praktische zaken werden afgecheckt, onze consultants waren klaar om de eerste dag verder te ontdekken.

De rode draad binnen onze organisatie is begeleiding en opleiding, daarom kreeg elke Young Potential een meter en peter toegewezen, die ze uitgebreid zullen leren kennen tijdens hun traject. Na de lunch met de meters en peters, zetten onze junior consultants hun eerste stappen in de boeiende wereld van transformatie en continue verbetering door een presentatie van onze Managing Director & COO, Tim Claes.

All about people, yes we care.

Na een interessante en leerrijke dag werden onze Young Potentials begeleid naar Top Motors, waar ze verwelkomd werden door onze HR Director Véronique Decoster. Met 9altitudes investeren we sterk op groei. Zowel intern als extern. Bovenaan onze prioriteiten staat het uitdragen van onze visie en missie. We willen mensen meekrijgen in ons groeiverhaal waarin wij een langetermijnspeler willen zijn voor onze klanten, maar ook voor elke nieuwe collega die bij ons aan boord komt.

Iedereen houdt van verrassingen toch? Als kers op de taart, mochten onze Young Potentials hun persoonlijke bedrijfswagen in ontvangst nemen. Een betere start van hun carrière konden ze niet wensen.

Kick-Start Academy?

Dit programma is een uitdagend uitgetekend opleidingstraject tot consultant voor pas afgestudeerden of juniors met interesse in bedrijfsprocessen. Drie maanden interne opleiding, workshops en on the-job-learning dienen Young Potentials op weg te helpen om zo hun eerste stappen in de consultancy wereld te kunnen zetten.
Op het einde van de Academy zijn onze Young Potentials gecertifieerd in specifieke domeinen van onze offering en is men klaar om mee te werken aan actieve projecten.
Uiteraard eindigt deze opleiding niet na 3 maanden. Samen bouwen wij verder aan het carrièrepad van onze nieuwe collega’s. 9altitudes voorziet verdere opleidingen in onder meer technologie, management en leiderschap – Involved to evolve, together with you.

Interesse om jouw carrière een kick-start te geven? Vervoeg ons team in Januari.