Success Ultimators: bouwen aan de consultants van morgen

Als end-to-end partner (een bewuste keuze om oplossingen te bieden voor Ă©lk deeltje van de organisatie) houden we niet enkel rekening met een bedrijf haar productie en voorraadbeheer, maar zorgen we ervoor dat die in verbinding staan met de klantendienst, de engineering afdeling, het sales team, enzovoorts…

Tot voor kort bestond de IT consultancy wereld uit een grote groep ERP consultants. Technisch of functioneel, allemaal hadden ze Ă©Ă©n gemeenschappelijke noemer = ERP. De Enterprise Resource Planning software zorgde bij ongeveer alle producerende bedrijven in de Benelux voor een digitale kentering. Ondertussen is die ‘digitale transformatie’ bij bedrijven geen kentering meer, maar een onlosmakelijk deel van de (groei)strategie geworden.

Die steeds sterker wordende link tussen de verschillende afdelingen van onze klant, zorgt ervoor dat onze consultants steeds meer bevraagd worden om daarin mee te denken. Geen eenvoudige oefening want in een snel evoluerende wereld is er niet altijd een pasklaar antwoord. Dit vergt een nauwe samenwerking tussen onze consultants en logischerwijs een bredere basis aan kennis.

Het Success Ultimator traject

Ad Ultima Group zal steeds kiezen voor bedrijven die het belang inzien van een partnership op lange termijn. Dat partnership moeten we ook verzilveren door na te denken welke meerwaarde onze consultants kunnen bieden. Die uitdaging zorgt ervoor dat we beginnen nadenken zijn over ‘de consultant van morgen’. Wat houdt zijn of haar takenpakket in? Hoe kunnen we hen een leer- en groeitraject aanbieden waar ze zĂ©lf de specialisaties kiezen? Het antwoord kwam er in een ‘Success Ultimator’ traject.

Over een periode van enkele dagen werden meer dan 160 consultants ondergedompeld in verschillende workshops waar men kon proeven van verschillende technologieën die we gebruiken binnen de groep. De kennis die ze daar opdoen, vormt de basis voor een nog sterkere klantenrelatie en een gepersonaliseerd leertraject voor de toekomst. Een brede waaier aan kennis en vaardigheden zorgt voor een hogere inzetbaarheid én meer duurzame carrièremogelijkheden voor onze werknemers. Win-win!

Het traject viel gedeeltelijk in de lockdown periode. Dit betekende een switch van workshops op kantoor naar workshops via Microsoft Teams. Dankzij die technologie konden we de trainingen blijven geven en werd alle info doorgegeven via onze digitale kanalen.

Proficiat!

Onze consultants zijn enthousiast over het programma. Dat is duidelijk te zien aan de Success Ultimator certificaten die gretig gedeeld worden op Linkedin. Proficiat!

Interesse in onze openstaande vacatures?

Neem een kijkje op careers.adultimagroup.com đź’ˇ