9altitudes versterkt haar positie in Nederland met Add-IT Infosystems

2 juni 2021 – 9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met de beide afdelingen gefocust op ERP projecten. Aan de ene kant voor de implementatie en aan de andere kant ook voor projecten die gericht zijn op (productie)automatiseringen.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Europese groei wordt verdergezet in Nederland

Nederland is een groeimarkt voor 9altitudes. De samenwerking met Add-IT past perfect binnen de strategie van de groep. De 9altitudes-groep staat voor solide branchekennis in discrete-, proces- en project gebaseerde manufacturing/industrie, handel & logistiek, zakelijke en technische dienstverlening, ledenorganisaties en meer. 9altitudes automatiseert bedrijfsprocessen en levert extra toegevoegde waarde, dankzij haar duidelijke branchekennis en unieke methodologie die toelaat om versneld live te gaan. Als Microsoft Gold partner treden zij op als trusted advisor voor digitale implementatietrajecten, digitale transformatie uitdagingen en digitale innovatie initiatieven. 9altitudes zorgt voor duidelijkheid bij de klant en maakt het mogelijk dat de klant de technologie juist inzet om het verschil te maken, niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Met de overname van Add-IT zet 9altitudes haar Europese groei ambities opnieuw kracht bij, dit keer in de Nederlandse markt. De build & buy strategie van de internationale investeringsmaatschappij Waterland wordt door 9altitudes succesvol vertaald in een Europees platform voor ondernemerschap waarbij er maximaal digitale toegevoegde waarde gecreëerd wordt door middel van onderlinge kruisbestuiving.

Lees het volledige bericht op de 9altitudes website