Wat kunt u als ondernemer verwachten van Dynamics 365?

Dit jaar beslist u misschien of u wilt overstappen naar Dynamics 365.
Maar waarom zou u dat doen?

Dynamics 365 is volgens ons een belangrijke troef voor de factory of the future. Door CRM en ERP gebundeld af te nemen via een clouddienst krijgt u namelijk meer middelen in handen om competitief te blijven. Een perfecte klantenservice en een flexibele organisatie zijn dan ook levensnoodzakelijk om als bedrijf te overleven. De jacht op de klant is intenser dan ooit.

De klant als hoofddoel

Klanten waren natuurlijk altijd al het einddoel van uw activiteiten – of beter, de eindbestemming van uw producten. Daarom moet u vandaag veel meer doen dan produceren; het gaat erom dat u de klant zo goed en zo breed mogelijk bedient. Nu het zo makkelijk is om producten en prijzen online te vergelijken en te bestellen, maakt een goede service het verschil om klanten te winnen en aan u te binden.

End-to-end procesautomatisering

Bij Ad Ultima Group gaan we nog een stapje verder wanneer we uw bedrijfsprocessen aanpakken: we houden niet alleen rekening met uw klant – ‘downstream’ – maar we bekijken ook de ‘upstream’ processen, richting engineering en innovatie. De bedoeling is om de volledige stroom te automatiseren, van het eerste idee tot de dienst na verkoop. Met Microsoft Dynamics 365 kunnen we al die processen perfect op elkaar afstemmen en zit uw informatie niet langer in aparte systemen opgeslagen.

Internet of Things

Want vergis u niet: de optimalisering van uw productieprocessen binnen de bedrijfsmuren is het absolute minimum. In 2017 gaat het erom dat u ook mikt op alles wat daarrond hangt, zoals de klantenprocessen, innovatie, samenwerking, e-commerce en inzicht in uw bedrijfsprocessen. Microsoft is alvast een van de weinige softwareleveranciers die op al die trends kan inspelen. Ook het Internet of Things zal een groeiende impact hebben, aangezien producten en systemen zelf informatie leveren die u moet kunnen verwerken en gebruiken.

In 2017 gaat het erom dat u ook mikt op alles wat rond uw productieprocessen hangt, zoals de klantenprocessen, innovatie, samenwerking, e-commerce en inzicht in uw bedrijfsprocessen.

Closed loop

Een mooi voorbeeld is onze klant Dewulf, die al van start ging met een proefproject waarbij sensoren worden geplaatst op de oogstmachines die ze produceren. Op basis van de feedback die de sensoren genereren, kunnen ze de engineering van hun machines bijsturen. Op die manier ontstaat dus een ‘closed loop’ waarbij u voortdurend waardevolle informatie krijgt uit de markt die u helpt om uw producten aan te passen en te verbeteren.

Download de case van Dewulf

Uw download zal automatisch starten, indien niet, klik hier.