Ontdek de kracht van digitale Field Services voor uw bedrijf

Digitale transformatie heeft invloed op heel wat aspecten binnen uw organisatie. De kans is groot dat u het laatste decennium ook deel uitmaakte van een heus ERP of ander digitaliseringstraject. Die transformatie beĂŻnvloedt ook de manier waarop u uw Field Service kunt aanpakken.

Bekijk onze Field Service webinar

Data staat centraal

Het centraal stellen van data is een trend die invloed heeft op heel wat aspecten binnen uw bedrijfsprocessen. Doordat grote software providers alsmaar vaker inzetten op een open ecosysteem in plaats van een gesloten en gecontroleerde omgeving, worden de mogelijkheden legio. Zo ook bij uw Field Services afdeling. ERP data zoals facturatie en verkoopafspraken kunnen in een digitale Field Services omgeving immers goed gebruikt worden.

Dynamics 365 for Field Service als werkpaard

Dankzij Microsoft’s visie rond het centraal zetten en universeel beschikbaar maken van data, is Dynamics 365 for Field Service een tool die in de meeste bedrijven gebruikt kan worden. Of u nu wel of geen Dynamics 365 gebruikt voor uw ERP pakket, Microsoft neemt uw data ter harte en zorgt met hun “Unified Interface” ervoor dat de gebruikersomgeving op elk type toestel dezelfde is.

Van een product naar diensten of “oplossingen” model

Heel wat bedrijven maken de stap van een verdienmodel dat draait rond het product, naar een verdienmodel dat draait rond complete oplossingen. Daarbij horen dan ook Field Services. Die (extra) diensten maken steeds vaker deel uit van de omzettaart. Een inefficiënte aanpak zorgt logischerwijs voor verliezen die perfect te voorkomen zijn.

 

Verdere inzichten en een verkennende duik in de Dynamics 365 omgeving zijn te vinden in onderstaande webinar:

WEBINAR: Ontdek de kracht van digitale Field Services voor uw bedrijf

Uw download zal automatisch starten, indien niet, klik hier.

Simon Bruynsteen

Vragen of hulp nodig?

Contacteer onze collega Simon Bruynsteen