9altitudes behaalt de Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle award

9altitudes ontvangt de prestigieuze Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle award. Het lidmaatschap van deze elitegroep is gebaseerd op verkoopprestaties die 9altitudes verwezenlijkt in de top van het wereldwijde netwerk van Microsoft Business Applications partners. Inner Circle-leden presteren met een hoge standaard van uitmuntendheid door waardevolle oplossingen te leveren die organisaties helpen meer succes te behalen.

9altitudes CEO Filip Bossuyt: “We zijn enorm trots dat we tot de top 1% van het totale ecosysteem van bedrijfsapplicaties behoren. Onze klanten en de relatie die we met hen hebben, maakt het mogelijk om deze Inner Circle-positie te verwerven. 2021/2022 Inner Circle-leden worden uitgenodigd op de Inner Circle Summit. Een unieke kans om de Microsoft strategie van dichtbij te volgen en te netwerken met belangrijke Microsoft spelers en collega-partners. Dit betekent in de toekomst nog meer waarde voor onze klanten.”

“In een jaar van diepgaande bedrijfstransformatie voor elk bedrijf en elke branche ter wereld, is het buitengewoon de moeite waard om Microsoft Business Applications-partners uit alle hoeken van de wereld te herkennen. Zijn versnelden de digitale transformatie van onze klanten en brachten onovertroffen klantensucces.”, zegt Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Ecosystem Lead.

“Onze Inner Circle-leden worden gekozen op basis van hun zakelijke prestaties en capaciteiten als organisatie, of dat nu gaat om het creëren van IP, het ontwikkelen van oplossingen of het hebben van een toonaangevende focus op digitale transformatie. Microsoft is vereerd 9altitudes te erkennen voor hun prestaties van het afgelopen jaar, hun toewijding aan onze klanten en hun innovatie rond de Microsoft Cloud.”

Klaar om onze inner circle van sterke collega’s te vervoegen? Lees hier verder.