9altitudes verwelkomt Admiral Dynamics in de groep

Na de eerdere aankondiging rond de acquisitie in Denemarken met Optimate, vervoegt nu ook het Antwerpse bedrijf Admiral Dynamics zich bij 9altitudes. Het bedrijf is gespecialiseerd in marketing, sales en service automation en verwezenlijkt dit met de Microsoft Dynamics CRM oplossingen.

Maak kennis met Admiral Dynamics

Admiral Dynamics werd in 2009 opgericht door Marga Van Laere en Marc Crauwels en is uitgegroeid tot toonaangevende Microsoft Dynamics CRM implementatiepartner in België en Slovenië. Admiral Dynamics biedt doorgedreven ervaring in de context van marketing, sales en service automation. Deze overname zorgt voor een nieuwe vestiging voor de groep in de regio Antwerpen.

Europese groei wordt verdergezet

In januari 2019 heeft Admiral Dynamics het Sloveense Innito overgenomen wat hen toe liet om de Centraal-Europese markt te betreden en extra expertise aan boord te halen. Op die manier werden synergievoordelen gecreëerd en kan die beweging nu opnieuw worden verdergezet binnen de 9altitudes groep. De overname zorgt ervoor dat we als 9altitudes onze Europese ambities waar maken met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Denemarken en Slovenië.

Digitale transformatie troef

Admiral Dynamics is gespecialiseerd in service excellence, digital marketing en customer obsession en sluit daarmee naadloos aan bij de expertise in de 9altitudes groep.

Bij 9altitudes is er een duidelijk inzicht over de manier waarop een wezenlijk verschil wordt gemaakt. Een succesvolle digitale transformatie is veel meer dan het neerzetten van een nieuw digitaal platform. Zonder duidelijke strategie heeft technologie geen duurzame impact, terwijl het de menselijke factor is die het allemaal waar maakt.

“Wij begrijpen zeer goed hoe inzicht in de klantenervaring, het intelligent gebruik van data en het inzetten van de geschikte tools ervoor kunnen zorgen dat lange termijn doelen van een organisatie gerealiseerd kunnen worden.” Marc Crauwels, Admiral Dynamics

Uitdagingen ombuigen tot kansen

“Verandering is onvermijdelijk en tevens noodzakelijk voor succesvolle ondernemingen van de 21ste eeuw. Verandering is niet eenvoudig en dikwijls uitdagend. Maar het biedt ons de kans om het (nog) beter te doen, om te groeien en onszelf telkens opnieuw heruit te vinden.” – Filip Bossuyt, CEO 9altitudes

Bij Admiral Dynamics nodigen ze uit om nieuwe manieren te ontdekken om jouw business te laten groeien tot een “powerhouse”.  Een lange termijnpartner die end-to-end meedenkt

Onze expertise in ERP, CRM, IoT & PLM (Product Lifecycle Management) met diepgaande kennis van DMS (Document Management Systeem) en Business Analytics krijgt nu aanzienlijke versterking in de CRM tak.

We zijn een lange termijnpartner voor onze klanten. Het soort partner die altijd dat stapje voor is bij het begeleiden van klanten tijdens hun digitale business transformatie trajecten.