Ad Ultima Group start een Belgisch-Nederlands partnership met in2Scope!

Ad Ultima Group en in2Scope laten u met veel enthousiasme weten dat zij een nauwe samenwerking zullen starten in Nederland.

Hiermee verstevigen beide partijen hun positie op de Nederlandse markt als aanbieders van end-to-end IT-oplossingen voor de maakindustrie, de bouw & constructie, de wholesale & retail markt alsook de complexe logistiek.

Dit partnership zal de klanten van beide partijen zeker ten goede komen doordat zij kunnen genieten van de gezamenlijke ervaring, kennis en oplossingen doorheen de verschillende sectoren. Hierdoor ontstaat er ook een unieke combinatie van Microsoft en PTC oplossingen voor de Nederlandse maakindustrie.

Mocht u naar aanleiding van deze aankondiging interesse of vragen hebben kan u contact opnemen met ons.

 

Ad Ultima Group zorgt sinds 2000 voor de end-to-end procesverbetering en automatisering van de productontwikkeling, productie en distributie van meer dan 300 bedrijven. Het West-Vlaamse bedrijf is actief in de Benelux en Frankrijk en biedt jobs aan meer dan 250 enthousiaste werknemers.

in2Scope is een organisatie met een duidelijke focus op implementaties van en het leveren van ondersteuning bij Microsoft Dynamics 365 voor Operations and Finance, Microsoft Dynamics AX 2012 en al haar vorige versies. Zij ontwikkelen Microsoft Dynamics AX add-ons en leveren diensten die de kwaliteit van de Dynamics implementaties en de tevredenheid van de Dynamics gebruikers vergroten.

www.adultimagroup.com
www.in2scope.nl