Ad Ultima Group versterkt haar positie in en rond Antwerpen met nieuw kantoor

Ad Ultima Group had reeds 4 jaar een vestiging in Turnhout waar het gebruik maakt van de OffiCenter faciliteiten om onder andere Antwerpen te bedienen. Sinds september kunnen de meer dan 220 consultants van Ad Ultima Group nu ook beroep doen op een nieuw kantoor in Antwerpen, Aartselaar.

CEO Filip Bossuyt: “Bij OffiCenter maken ze gebruik van de coworking/flex methode om het hedendaagse kantoor flexibeler en dus uitbreidbaar – of omgekeerd, kleiner en efficiënter – te maken in functie van de bezetting. De ideale oplossing voor ons bedrijf waar werknemers zelden een volledige week op één locatie te vinden zijn, maar wij toch de drukke kantoordagen optimaal kunnen opvangen.”

Met het nieuwe kantoor versterkt Ad Ultima Group haar positie in Vlaanderen door de as Kortrijk – Gent – Antwerpen compleet te maken. Met de continue groei bedienen ze niet enkel het cliënteel in Antwerpen gemakkelijker, maar krijgen ook de werknemers er een nieuwe werkplek en strategisch gelegen uitvalsbasis bij. Een niet te onderschatten troef in tijden van een verzadigd verkeersnetwerk.

“De coworking/flex methode werkt. Dat zien we niet enkel in Turnhout – waar we beroep doen op de OffiCenter faciliteiten – maar ook in Gent. Daar vinden dagelijks heel wat collega’s de weg naar MeetDistrict, onderdeel van de Ghelamco Arena. Zelfs in Leuven verhuisden we op 16 september naar een OffiCenter locatie waar we de coworking/flex methode kunnen toepassen.” aldus Filip.

 

Ad Ultima Group zorgt sinds 2000 voor de procesverbetering en automatisering van productontwikkeling, productie tot distributie van meer dan 200 bedrijven. Ad Ultima Group is actief in de Benelux en Frankrijk en biedt jobs aan meer dan 220 functionele en technische consultants.

Naast Antwerpen heeft Ad Ultima Group kantoren in Turnhout, Leuven, Gent en Kortrijk. Parijs, Lille, Lyon in Frankrijk en Veenendaal in Nederland.