De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis

In de zomer van 2019 kondigden het Belgische Ad Ultima Group en het Nederlandse Pylades een nieuwe samenwerking aan, ondersteund door de internationale investeringsmaatschappij Waterland. Om een sterk Microsoft Dynamics 365 front te vormen op de Nederlandse en ruimere Europese markt sluit Cayentis zich op haar beurt aan bij de nieuwe gecombineerde groep.

Cayentis verstevigt de Nederlandse Microsoft Dynamics activiteiten van de groep

Cayentis is een specialist in advisering, implementatie en integratie van het Microsoft Dynamics Customer Engagement en het Microsoft Power Platform. Het bedrijf is gevestigd in Woerden en bestaat uit een hecht team van ongeveer twintig consultants en ontwikkelaars. Cayentis sluit met haar dienstverlening optimaal aan bij de ‘end-to-end digital transformation’ strategie van de groep.

We geloven sterk in Microsoft Dynamics 365 als platform en niet als losstaand systeem. Organisaties die klantgericht en data gedreven werken hebben behoefte aan een totaaloplossing waarbij applicaties gekoppeld worden, Business Intelligence wordt ingezet en dit in de cloud omwille van privacy- en security eisen. Als onderdeel van een internationaal groeiende groep kunnen we dergelijke technologisch geavanceerde totaaloplossingen aanbieden aan klanten.” Jacques Van Engelshoven, CEO Cayentis

Uitgesproken groei ambities

Deze samenwerking past perfect binnen de internationale groei ambities van de groep.

Algemeen directeur van de groep Filip Bossuyt: “Vertrekkende vanuit de strategie van een klant, kunnen we kijken welke stappen er gezet moeten worden om competitief te blijven in een steeds sneller evoluerende markt.

Ad Ultima Group en Pylades staan voor een gedegen sectorexpertise en zetten daarbij naast Microsoft ook in op PTC als tweede belangrijkste partner. Met brede kennis rond onder meer ERP, CRM, BI, IoT, PLM (Product Lifecycle Management) en DMS (Document Management System) kan men bij de groep rekenen op een lange termijn partner die altijd dat extra stapje voor is om klanten te begeleiden in hun digitale transformatie trajecten.

Via een zogenaamde ‘buy & build’ strategie gaat de gecombineerde groep selectief op zoek in de (internationale) markt naar succesvolle bedrijven die zich willen aansluiten bij de groep.

Enkele cijfers rond Cayentis en de versterkte groep

Dankzij Cayentis genereert de gecombineerde groep een omzet van meer dan € 50 miljoen euro en telt de groep ruim 350 werknemers. Samen hebben de bedrijven meer dan 70 jaar ervaring op de teller.

Meer info over de bedrijven in de gecombineerde groep:
Ad Ultima Group – www.adultimagroup.com
Pylades – www.pylades.com
Cayentis – www.cayentis.nl