Een nieuwe partner en een gedeelde identiteit: maak kennis met 9altitudes

Zelfs in uitdagende tijden blijft de groep rond Ad Ultima Group, Pylades en Cayentis groeien. We zijn dan ook verheugd om onze nieuwe Deense partner Optimate voor te stellen. Samen met Waterland breiden we de groep uit om zo een sterkere Microsoft Dynamics 365 speler te worden in Europa. Daarbovenop krijgen we als groep een gedeelde identiteit onder de nieuwe naam 9altitudes.

ā€œVerandering is onvermijdelijk en tevens noodzakelijk voor succesvolle ondernemingen van de 21e eeuw. Verandering is niet eenvoudig en dikwijls uitdagend. Maar het biedt ons de kans om het (nog) beter te doen, om te groeien en onszelf telkens opnieuw heruit te vinden.ā€ ā€“ Filip Bossuyt, CEO 9altitudes

Het Deense Optimate versterkt het DNA van 9altitudes

Met in totaal 80 werknemers en kantoren op 5 plaatsen in Denemarken, isĀ OptimateĀ de Microsoft Dynamics 365 speler die zichtzelf bestempeltĀ als een nogal atypisch consultancy bedrijf. Als andere bedrijven een stap terugzetten en opgeven, zalĀ OptimateĀ dat extra tandje bijsteken. De klantgerichtheid, de durf om vragen te stellen en de sector expertise, passenĀ perfectĀ bijĀ onze nieuweĀ identiteitĀ als 9altitudes. Ā 

“Wij geloven dat de digitalisering van bedrijfsprocessen een van de sleutels is tot het succes van onze klanten. We houden altijd rekening met de gevolgen van het aan boordĀ brengenĀ van nieuwe klanten en projecten. We zijn niet bang om nee te zeggen als hetĀ een impact heeft opĀ onze bestaande klanten.”Ā 

Diepgaande kennis binnen specifieke focusgebieden

Deze samenwerking zet duidelijk de strategie van de groep verder door te kiezen voor specifieke focusgebieden. 9altitudes staat via Ad Ultima Group voor 20 jaar gedegen ervaring in manufacturing met oplossingen op basis van bewezen platformen van Microsoft en PTC.

9altitudes beseft daarom als geen ander welke kracht schuil gaat in een diepgaande sectorkennis. Een punt van gelijkenis met Optimate die ook heel hard inzet op manufacturing.

Naast manufacturing biedt 9altitudes expertise van hetzelfde niveau binnen bouw & constructie, professional services, advanced logistics en member organisations en ook op dat vlak blijven zij evolueren.

9altitudes is expert in ERP, IoT & PLM (Product Lifecycle Management), CRM, en de groep heeft ook diepgaande kennis van DMS (Document Management Systeem) en Business Analytics.

De drijvende kracht van 9altitudes vloeit voort uit de verbintenis om een lange termijnpartner te zijn voor klanten. Het soort partner die altijd dat stapje voor is bij het begeleiden van klanten tijdens hun digital business transformation trajecten.

Europese marktrends zoals Industry 4.0, Professional Services 2.0 en de subscription economie worden op de voet gevolgd en worden vertaald in nieuwe digitale innovatie initiatieven ā€“ augmented reality, smart connected products ā€¦ – zullen daarbij niet ontbreken om klanten op te tillen naar een hoger niveau.

Lees hier het volledige persbericht hier.

 

Meer info over de bedrijven in de gecombineerde groep:

9altitudes – www.9altitudes.com
Ad Ultima Group – www.adultimagroup.com
Pylades – www.pylades.com
Cayentis – www.cayentis.nl
Optimate – www.optimateas.com

Ā Ā