‘Kick-Start Photo Challenge’ met Glenn De Block!

Recent studeerden 7 kersverse studenten af uit onze allereerste Kick-Start Academy. Onze bootcamp stoomde hen in drie maanden klaar om zelfstandig aan de slag te gaan binnen één van onze teams.

We vroegen onze afgestudeerden om enkele foto’s te nemen die doen denken aan hun Kick-Start ervaring. Glenn De Block is één van de graduates en zijn verhaal kan u hieronder lezen:

Op 20 maart 2015 kwam ik ter gelegenheid van een bedrijfsbezoek doelbewust voor het eerst in contact met Ad Ultima Group. Die dag kregen we een rondleiding in het hoofdgebouw en werden we verwend met presentaties over het bedrijf en diens competenties. Met een handvol toenmalige medestudenten gingen we op de foto. Ik besloot deze foto te maken omdat die dag een moment was dat mij heeft aangezet tot het solliciteren voor een stage en als gevolg heeft gehad dat ik later effectief ook aan de slag ben gegaan als werknemer binnen Ad Ultima Group.

10 uur (*), het moment waarop af en toe luid gemor te horen is op de landscape. “Weer te laat!”. Weet dat favoriet op de lijst ‘Broodje Mexicano’ een echte aanrader is en steeds warm af te halen valt bij Bocadillos zelf!

*10 uur is de deadline om onze broodjes te bestellen in het hoofdkantoor van Ad Ultima Group (Kortrijk). De kosten worden zelfs maandelijk afgerekend op onze loonfiche, super gemakkelijk!

Customer Intimacy gone right. Het grappige is dat het meest gewone voorwerp die al jaren onaangeroerd in je kast staat, plots achtergrond krijgt en de aanleiding wordt voor een urenlang gesprek. Zo ook met mijn felbegeerde set glazen van onze klant Petersime. Voor je het weet begin je overal de logo’s van klanten te herkennen. Gezonde vorm van beroepsmisvorming?

Ad Ultima Group is voor mij ook uitdagingen zoeken, grenzen verleggen. Ook naast de werkuren. De sfeer bevorderende activiteiten na de werkuren zijn de ideale kans om elkaar beter te leren kennen of met andere collega’s verder bij te praten. Het is bovendien altijd leuker als je als groep een bepaalde prestatie kan leveren.

Ook geïnteresseerd om bij ons de kneepjes van het vak te leren en je volledig te kunnen geven?

Schrijf je dan nu in voor onze Kick-Start Academy 2017!