Tobroco kiest voor Creo Parametric en PTC Windchill

Ad Ultima Group zal bij machinebouwer Tobroco Creo Parametric en PTC Windchill implementeren. Daarnaast zorgen we voor een uitgebreide methodologie voor het creëren van producten en bijhorende handleidingen, het beheren van data en documenten, enzoverder.

“Na jarenlang tevergeefs te proberen om de performance van Solid Edge omhoog te krijgen heeft Tobroco na een uitgebreid vergelijkend onderzoek ervoor gekozen om over te stappen naar Creo Parametric en PTC Windchill. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze pakketten ons in de gelegenheid zullen stellen om de kwaliteit van Tobroco’s processen op een hoger plan te brengen en de time to market te verbeteren. We hebben er alle vertrouwen in dat we met Ad Ultima Group een goede partner gevonden hebben om ons daarin te ondersteunen.”
– Paul Vrancken, R&D Manager Tobroco

Tobroco

TOBROCO Machines is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen zij hun eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO Machines een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 140 enthousiaste medewerkers in hun moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.