Een succesvolle Intelligent Operations Tour bij Dewulf

Tijdens de presentatie van Willem Decramer (COO bij Dewulf Group) werd duidelijk dat een centraal ERP systeem en algemene digitale investeringen in een totaalplaatje horen van een goed overwogen interne organisatie. “ICT is geen kost maar een katalysator” aldus Willem. Al blijft het letten op wat je gaat uitbesteden en wat je intern wenst te houden.

Op donderdag 27 april zakten meer dan 60 managers en ondernemers af naar Dewulf Group in het West-Vlaamse Roeselare. De fabrikant – die vooral gekend is voor zijn felrode aardappelrooiers – behoort tot de top in de landbouwindustrie en legt zelfs de Duitse concurrentie het vuur aan de schenen met hun unieke aanpak.

ICT is geen kost maar een katalysator

Samen met een goede scopebepaling en een gezonde inschatting van je eigen interne capaciteit zullen grote IT projecten alvast vlotter verlopen.” Deze vaststellingen doen ons denken aan wat er gezegd werd tijdens onze recente ronde tafel: klik hier voor het verslag.

Hieronder vindt u een videoverslag van de Intelligent Operations Tour terug:

De klant staat meer dan ooit centraal bij Dewulf. Via het dealerportaal kunnen klanten a.h.v. een product configurator zelf nieuwe machines samenstellen. Serviceverzoeken, die via het dealerportaal worden aangemaakt, komen rechtstreeks in de ERP-applicatie terecht. Voor een kwaliteitsvolle klantenopvolging koos Dewulf voor Microsoft Dynamics 365 CRM. De BI-oplossing van Ad Ultima Group zorgt voor rapportering over het totale oplossingsplatform.

Recent besliste Dewulf Group ook voor CAD/PLM-ondersteuning een beroep te doen op Ad Ultima Group. Een betere stroomlijning tussen R&D en Operations heeft Dewulf ertoe aangezet de integratiemogelijkheden die Ad Ultima Group biedt, beter te benutten.

Download hieronder onze case van Dewulf en het documentenbeheersysteem Ex Arte:

Download de Customer Case van Dewulf (documentenbeheer)

Uw download zal automatisch starten, indien niet: , klik hier.