Tobroco gebruikt hun 3D model doorheen
de volledige organisatie

Een software pakket kopen, dat is een trucje en dat leer je. Maar je mensen er in meekrijgen, dat is een compleet ander verhaal.

Toine Brock, Oprichter en eigenaar Tobroco-Giant

Dankzij de ambitieuze plannen van Tobroco-Giant moest het Nederlandse groeibedrijf slimmer gaan werken én tekenen. Ad Ultima Group zorgde ervoor dat de tekenaars gingen werken met het CAD programma PTC Creo en dat deze 3d modellen de absolute basis vormen voor alle informatie doorheen het bedrijf. Van werkinstructies voor de monteurs tot handleidingen voor de eindklant. Dankzij het PLM programma PTC Windchill wordt deze informatie én de laatste aanpassingen meteen gedeeld doorheen de organisatie.

 

Wat is PLM?

Product Lifecycle Management (PLM) is een bedrijfsbrede tool waarin alle huidige en historische product informatie op een eenduidige manier beheerd wordt. Dankzij die eenduidige aanpak kunnen interne en externe partijen efficiënt met elkaar samen werken via één centraal systeem.

Gecategoriseerd onder

Download e-book: Tobroco

  • Hidden
  • Hidden

Tobroco

Tobroco-Giant is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt Tobroco een van de breedste portfolio's in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 240 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Challenge

De uitdaging bij Tobroco ligt in de ambitieuze groeiplannen en een fundament te installeren voor de toekomst.

Solution

Dankzij PTC Windchill en het concept van parametrisch tekenen, worden heel wat handelingen geautomatiseerd.

Benefits

  • Het beter beantwoorden van de vragen in de markt
  • Efficiënter tekenen en communiceren
  • Een 3D model als unieke waarheid doorheen het bedrijf
  • Sneller naar de markt met nieuwe producten
  • Externe tekenaars gemakkelijk laten meebouwen dankzij PTC Windchill