Wase Werkplaats zet in op full-cloud oplossingen

"Ik kan het niet genoeg aanhalen.
Dit is een veranderingsproces voor heel uw bedrijf."

Lucas Marain, General Manager Wase Werkplaats

Dorien Aerts, Microsoft: “Digitale transformatie gaat niet alleen om technologie. Het heeft ook te maken met het herdenken van bepaalde businessmodellen. Het gaat erom dat je herdenkt hoe mensen, data en processen met elkaar omgaan.

Er wordt ook vaak verteld dat digitale transformatie haaks staat op werkgelegenheid. Maar dat hoeft zeker zo niet te zijn. Het verhaal van Wase Werkplaats bewijst juist dat digitale transformatie hen vooruit helpt. Hun IT-partner Ad Ultima Group heeft een operationeel, logistiek en financieel systeem opgezet bij Wase Werkplaats waardoor zij vooruitgang kunnen blijven boeken en dat ze mee kunnen in een digitale wereld.”

Onlangs investeerde W-Pharma nog 6 miljoen euro in nieuwe clean rooms en extra opslagcapaciteit. Lucas Marain, zaakvoerder bij W-Pharma laat weten waarom ze op hetzelfde moment ook voor een investering in digitalisering kozen: “We genereren zeer veel informatie en van buitenaf komt er veel informatie op ons af. Om dat goed te kunnen beheren en analyseren en uiteraard om ons bedrijf sterker te maken, hebben we die digitalisering vandaag nodig. Als je weet dat een gemiddeld kwaliteitsdossier ongeveer 70 pagina’s beslaat, en dat we hier een 100-tal orders per dag verwerken, dan is dat onmogelijk geworden als je dat niet op een digitale wijze doet.”

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 biedt u krachtig instrument aan om verschillende processen binnen uw bedrijf te stroomlijnen. U bepaalt zelf met welke bedrijfsapplicaties u werkt de applicatie schaalt mee met de grootte van uw organisatie.

Gecategoriseerd onder
Wase Werkplaats / W-Pharma

W-pharma is marktleider en specialist in specifieke diensten voor de farma-industrie en ziekenhuizen.

Challenge

Om verder te kunnen groeien, moesten mensen, data & processen verder gedigitaliseerd worden. Hoe pak je de volledige supply-chain - van bestelling tot levering - aan op een efficiënte en doordachte manier?

Solution

Dankzij het Dynamics 365 platform kon Ad Ultima Group een operationeel, logistiek en financiële oplossing bieden waarbij elke stukje van de puzzel met elkaar samen werkt.