Ready-2-Benefit is onze voorgeconfigureerde versie van Microsoft Dynamics AX. De belangrijkste bedrijfsprocessen zijn er volledig in uitgewerkt. U moet alleen nagaan of uw werking past bij die processen en we kunnen onmiddellijk van start.

Of u een grote of een kleinere onderneming heeft, of u van plan bent om Ready-2-Benefit later al dan niet uit te breiden; de volgende voordelen heeft u in ieder geval:

  • Korte implementatie met een minimale impact op uw werking
  • Meteen van start met werkende processen
  • Lager budget, betere controle, maximale ROI
  • Laag tot onbestaand projectrisico

Quickstart PLM, PDM en CAD: onmiddellijk voordelig

Beginnen te werken met een PLM-, PDM- of CAD-systeem hoeft niet moeilijk te zijn. Kies een vooraf geconfigureerd proces via een Quickstart, waardoor u snel aan de slag kunt volgens bewezen best practices en een aangepaste versie van de software.

We leveren u dan een vooraf geconfigureerde versie van uw software, die u nadien kunt uitbreiden zonder opnieuw te moeten beginnen. De belangrijkste processen van uw productontwerp en -ontwikkeling zijn er volledig in uitgewerkt.

Wij werken met PTC Creo en PTC Windchill, omdat PTC over de best gedocumenteerde implementatieprocessen beschikt. Daardoor kunt u na één week implementatie en een paar dagen training al met uw nieuwe systemen aan de slag en uw werkwijze verbeteren.