Event

Business Software Event

9 oktober 2018
Midden Nederland Hallen, Barneveld

Net zoals vorig jaar kunt u ons treffen op het Nederlands Business Software Event te Barneveld. Ontdek onze stand waarbij we u te woord staan rond onze end-to-end offering met expertise in de nichesectoren van de maakindustrie, bouw & constructie en complexe logistiek.

Registreer u via deze link

 

Samenvatting Business Software Event:

De maakindustrie is in snel tempo aan het veranderen. Zo neemt de rol van software in de productieketen sterk in betekenis toe. Veel ondernemingen bevinden zich momenteel in een digitale transformatie. Deze omschakeling heeft effect op het gehele proces: van klantbehoefte via ontwerp tot aan de eindgebruiker.

Business Software Event helpt maakbedrijven met de transitie van op papier naar digitaal werken

De weg naar papierloos werken is geen gemakkelijke om te bewandelen. Een smartphone of tablet is gemakkelijk aan te schaffen, maar vraagt training en een zekere periode van gewenning. Om nog maar niet te spreken van koppelingen, integraties en alle security maatregelen die getroffen moeten worden om hackers buiten de deur te houden. Dit vraagt een heldere visie op het gebied van automatiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Het Business Software Event belicht op 9 oktober 2018 de laatste softwareontwikkelingen om u bij deze transitie, oftewel de weg naar Industry 4.0, te helpen.