Event

Intelligent Operations Tour: bedrijfsbezoek Dewulf

27 april 2017
Dewulf
Moorseelsesteenweg 20 8800 Roeselare

Dewulf-Miedema selecteerde Ad Ultima Group als partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics AX als centraal ERP-systeem. Nadien werd ook de Document Management oplossing van Ex Arte geïmplementeerd om diverse documenten zoals kwaliteitsdocumenten in productie en binnenkomende facturen efficiënter te verwerken. Al die documenten kunnen nu rechtstreeks in Dynamics AX worden geraadpleegd en opgevolgd.

De klant staat meer dan ooit centraal bij Dewulf. Via het dealerportaal kunnen klanten a.h.v. een product configurator zelf nieuwe machines samenstellen. Serviceverzoeken, die via het dealerportaal worden aangemaakt, komen rechtstreeks in de ERP-applicatie terecht. Voor een kwaliteitsvolle klantenopvolging koos Dewulf voor Microsoft Dynamics 365 CRM. De BI-oplossing van Ad Ultima Group zorgt voor rapportering over het totale oplossingsplatform.
Recent besliste Dewulf-Miedema ook voor CAD/PLM-ondersteuning een beroep te doen op Ad Ultima Group. Een betere stroomlijning tussen R&D en Operations heeft Dewulf ertoe aangezet de integratiemogelijkheden die Ad Ultima Group biedt, beter te benutten.

Programma

*Een evenement georganiseerd door Value Chain.

17:30 – 18:00 Registratie met broodjes
18:00 – 19:00 Uiteenzetting door Dewulf, Ad Ultima Group en Microsoft
19:00 – 18:00 Bezoek aan de productievloer
20:00 – 21:00Afsluitende drink met mogelijkheid tot netwerking

Over Dewulf

Dewulf-Miedema is een van de grootste fabrikanten van machines voor de aardappel- en groenteteeltsector. In 2014 realiseerden de twee merken een gecombineerde omzet van €69 miljoen. Met drie productiefaciliteiten in Europa en ongeveer 275 medewerkers produceert de onderneming meer dan 1800 machines per jaar.

Jaarlijks produceert Dewulf meer dan 300 aardappel- en wortelrooimachines in Roeselare.

Oplossingen van Ad Ultima Group

Klanten kunnen bij Ad Ultima Group terecht voor procesverbetering en automatisering van hun productontwikkeling, productie, distributie, verkoop en interne processen.

Ad Ultima Group adviseert, implementeert oplossingen voor betere bedrijfsinzichten, om innovatie te versnellen en efficiënter samen te werken. Ad Ultima Group helpt productie- en logistieke bedrijven met ERP, CRM, PLM en andere applicaties voor procesbeheer. Software van Microsoft en PTC, eigen oplossingen en performante IT-architectuur ondersteunen dit.

Wenst u aan dit bezoek deel te nemen? Registreer dan nu gratis online als deelnemer via de knop hieronder.

Klik hier om uw aanwezigheid te bevestigen

Deelname is voorbehouden voor managers uit de industrie, groothandel, distributie en retail.

Simon Bruynsteen

Vragen of hulp nodig?

Contacteer onze collega Simon Bruynsteen