Event

Kick-Start Introduction Day Kortrijk

13 april 2017
Ad Ultima HQ Beneluxpark 7 8500 Kortrijk

Wij voorzien open Kick-Start kennismakingsdagen op donderdag 30 maart (Leuven), donderdag 13 april (Kortrijk) en woensdag 10 mei (Gent) 2017, die start telkens om 17u30 en het einde is voorzien rond 21u30.

De Ad Ultima Kick-Start Academy biedt je een uitdagende fast-track naar een rol als consultant binnen onze groep. We selecteren op attitude en trainen op jouw vaardigheden en kennis.

Wij zorgen voor een goed uitgetekend traject om je zo snel mogelijk te laten groeien door te investeren in jouw kennis en talent. Deze bootcamp stoomt jou in drie maanden klaar om zelfstandig aan de slag te gaan binnen één van onze teams.

Programma

17:30 – 17:40Welkom!
17:40 – 18:10Corporate presentation
We are Ad Ultima Group (Lies Verbauwhede)
18:10 – 19:00What is consultancy?
An interactive business case (Oliver Van Camp)
19:00 – 19:30My kick-start at Ad Ultima Group
Testimonial (Glenn De Block, Sam Audoore & Pieter-Jan Steenbeke)
19:30 – 20:00Kick-Start Academy 2017
Een contract bij Ad Ultima Group! (Lies Verbauwhede)

Tijdens deze ontmoetingen laten we jou kennismaken met de Ad Ultima Group: wie zijn we? Wat doen we? Hoe pakken we onze business aan? Hoe zal jouw opleidingstraject eruit zien? Wij zorgen ervoor dat jij een goede indruk krijgt van wat Ad Ultima jou te bieden heeft.

Tussendoor en na afloop voorzien wij de gelegenheid om kennis te maken met onze medewerkers en ervaringen te horen van andere jonge starters die hun kick-start carrière bij Ad Ultima hebben genomen de afgelopen jaren. Hoe ervoeren zij hun eerste stappen in consulting en hoe ziet de dag van een consultant er nu eigenlijk uit?

Kortom, een duidelijk beeld van wat jij kan verwachten! Wij nemen dan ook ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en jouw mogelijkheden te bespreken.