Event

Webinar: Configure, Price, Quote (CPQ) met Experlogix

6 mei 2021
Webinar

Het is dé uitdaging van het moment. Hoe zet je een product op de markt dat divers/configureerbaar genoeg is om te voldoen aan de noden van de klant maar waarbij je je productieproces nog onder controle houdt? Uitdagingen zijn er om aangepakt te worden!

Volg onze driedelige webinar reeks waarin we uitleggen hoe maakbedrijven op maat én op tijd hun klanten bedienen.

Bij maatwerk komt complexiteit kijken. Behoud de controle over het verkoop- en bestelproces met de CPQ oplossing van Experlogix.

Experlogix helpt u product- en serviceopties, regels en prijzen te consolideren in één intelligent systeem, waardoor er geen papieren catalogi en omslachtig te onderhouden spreadsheets nodig zijn. Terwijl u een voorstel voorbereidt, biedt Experlogix suggesties, lost het problemen op, enz. – allemaal volgens de regels die u hebt gedefinieerd. Grafische en technische productgegevens kunnen met één enkele klik worden opgeroepen. Zodra de bestelling is bevestigd, kan de fabrikant productieorders aanmaken, stuklijsten/routings verder automatiseren en nieuwe artikelen creëren met behulp van slimme onderdeelnummers, en deze rechtstreeks indienen bij Dynamics ERP, waardoor de quote-to-cash-cyclus aanzienlijk wordt versneld.

Inschrijven op de webinar

Lees meer over de andere webinars in deze reeks:

Webinar: Waar begint PLM en eindigt ERP?

Webinar: Krijg real-time inzicht op de project supply chain