Event

Webinar e-Commerce : de voordelen van het openen van een extra online verkoopkanaal.

27 juni 2017
WEBINAR

Onderwerp van de webinar: de voordelen van het openen van een extra online verkoopkanaal, en het belang van e-commerce voor Microsoft Dynamics.

Een webwinkel als extra verkoopkanaal binnen B2B?

De omzet van de online verkopen in de B2B industrie zal volgens de voorspellingen in 2020 twee keer zo groot zijn dan de consumentenmarkt. Als fabrikant kunt u daarvan mee profiteren door het toevoegen van een extra verkoopkanaal: een webwinkel.

Een webwinkel zal complementair zijn aan uw telesales en buitendienst verkopers. Waarom? En hoe? Daar zullen wij uitgebreid bij stil staan in dit webinar.

Verder zal Armand van den Bos, e-commerce specialist bij Sana tijdens dit webinar tips en handvaten meegeven over hoe een webwinkel tot meer verkoop zal leiden, kosten zal besparen en dienstverlening naar uw klanten zal verbeteren.

De oplossing van Sana biedt 100% naadloze integratie met uw Microsoft Dynamics 365 en AX systeem en stelt u in staat om in uw webwinkel gebruik te maken van klantspecifieke prijzen, productspecificaties, voorraadniveaus en nog veel meer. Tegelijkertijd biedt Sana Commerce een veelheid aan content- en marketingopties aan om het maximale uit de webwinkel te halen.

Sana is Microsoft Gold Partner en is de eerste e-commerce App in de Microsoft 365 store.

Productinformatie centraal beheren

Productinformatie up-to-date houden is voor vele organisaties een hele uitdaging. Bezitten we wel de laatste versie van de informatie? Zijn alle vertalingen volledig? Waar vinden we alle beeldmateriaal?

Via het Product Informatie Management (PIM) systeem van Perfion brengt u alle productinformatie via intelligente productmodellen samen. Bovendien zorgt de Dynamics integratie ervoor dat u de data slechts één maal moet beheren.

Via werkprocessen kunt u de volledigheid verzekeren van alle productgegevens, afkomstig uit verschillende afdelingen van uw bedrijf of zelfs van externe partners. Zo kunt u een korte time-to-market aanhouden voor uw producten en altijd precies de informatie aanbieden waar uw klanten behoefte aan hebben.

Met Perfion PIM kunt u uw productgegevens gebruiken op verschillende kanalen, in verschillende formaten en talen: op uw website, in uw webshop, in uw e-mail marketing, in uw digitale of gedrukte catalogi, in klantspecifieke prijslijsten …

Simon Bruynsteen, accountmanager bij Ad Ultima Group, toont u tijdens dit webinar graag hoe u met Perfion makkelijk up-to-date houdt en integreert in uw Microsoft Dynamics systeem.

Schrijf u nu in voor dit webinar

Simon Bruynsteen

Vragen of hulp nodig?

Contacteer onze collega Simon Bruynsteen