Onze jarenlange ervaring in de maakindustrie, complexe logistiek en de bouwsector hebben ervoor gezorgd dat onze werknemers geëvolueerd zijn tot echte experts in hun vak. Door de talloze implementaties bekijken wij eerst jouw bedrijfsprocessen voordat we de meest geschikte oplossing voorstellen. Daarbovenop bieden wij ook onze eigen software aan.

Onze opgebouwde industrie expertise

Als ervaren implementatiepartner kan Ad Ultima Group jouw problemen correct aanpakken. Door onze industrie expertise bekijken wij namelijk in eerste instantie de processen van jouw bedrijf, wij spreken dan ook de taal van onze klant. Deze manier van denken komt deels voort uit de talloze implementaties bij onze klanten. Een grondige analyse geeft ons meer inzicht in jouw noden, waardoor we een oplossing kunnen aanbieden aangepast aan jouw processen. De co-creatie om een oplossing te vinden is hierbij belangrijk. Hierdoor verhoogt de efficiëntie en garanderen wij de meest geschikte optimalisatie voor jouw bedrijf.

Eigen software bovenop vertrouwde technologie

Verder heeft de ervaring in de industrie een grote invloed gehad op het ontstaan van onze eigen IP (Intellectual Property). We bieden een oplossing voor de bouwindustrie met UltiBuild, maar eveneens voor de maakindustrie met UltiProject. Om data uit verschillende oplossingen te bundelen en op het juiste moment bij de juist persoon te brengen, gebruiken we onze Ex Arte Raptor en UltiPoint oplossingen. Bovendien bieden wij met onze Ready 2 Benefit approach een kortere implementatieperiode aan voor oplossingen zoals ERP en CRM. Hierdoor verliest jouw bedrijf minder tijd met de implementatie en neem je sneller de touwtjes terug in eigen handen.

Tevreden klanten

Onze ervaring en kennis omtrent de verscheidene processen in de maakindustrie, bouw en constructie, complexe logistiek en onze eigen software hebben ervoor gezorgd dat wij tevreden klanten overhouden. Lees meer over onze klanten.