Hoe een PIM-systeem processen vergemakkelijkt

  • E-book

In dit e-book willen we zes scenario’s behandelen uit het dagelijks werk van John en Lisa bij Acme BV en zien hoe ze hun werk sneller en beter kunnen doen als ze een PIM-systeem zouden hebben met het beheer van productinformatie geïntegreerd in het ERP-systeem.

Lees verder

Zo optimaliseer je de waardeketen met PIM

  • E-book

In dit e-book wordt veel aandacht geschonken aan hoe u het PIM-systeem de waardeketen kan optimaliseren en welke concrete winstpunten u kunt behalen bijvoorbeeld bij de productontwikkeling, inkoop, productie, marketing, verkoop en aftermarket-services.

Lees verder

Klaar voor B2B e-commerce?

  • E-book

In deze gids helpen we u enkele van de meest voorkomende problemen te ontwijken en gaan we vooral in op wat u moet doen om uw productinformatie onder controle te houden.

Lees verder

De do’s & dont’s van een succesvolle PLM implementatie

  • E-book

In dit e-book gaan we dieper in op de keuze van Huisman voor het huidig PLM systeem.

Lees verder

PLM als bedrijfsbrede oplossing

  • E-book

In dit e-book vertelt Business Unit manager Yves Vael over de transformatie die het Nederlandse maakbedrijf Tobroco-Giant doorvoerde, tijdens een druk groeitraject.

Lees verder

Digitaal samenwerken met de juiste tools in de maakindustrie

  • E-book

In de maakindustrie wordt samenwerken in de keten steeds belangrijker. We bekijken de uitdagingen van de maakindustrie en de tools waarmee u die succesvol aangaat.

Lees verder