Ben jij vragende partij voor een betrouwbare, eerlijke partner die zich inzet om jouw bedrijf op lange termijn vooruit te helpen? Bij Ad Ultima Group geven we eerlijk advies en volgen we onze projecten op lange termijn op, zodat je bedrijf klaar is voor de toekomst. Door onze ervaring door te geven aan de volgende generatie consultants, kan je erop rekenen dat ook zij betrouwbare partners worden.

Langetermijnrelatie bij Ad Ultima Group

Bij Ad Ultima Group willen we een langetermijnrelatie opbouwen met onze klanten. Je krijgt de nodige antwoorden op je vragen en kan rekenen op opvolging na implementatie. Wij vermijden kopzorgen bij onze klanten. Onze klantenteller staat momenteel boven 300, met de langste relatie van maar liefst 15 jaar.

Eerlijk advies rond implementaties

Ook geven wij telkens eerlijk advies. Als een plan té ambitieus lijkt, dan zullen we die feedback ook geven. Door middel van een ‘Quick Scan’ bekijken we jouw processen en noden. Aan de hand van deze gegevens beoordelen we of wij de geschikte partner zijn en of de implementatie haalbaar is. Het succes van jouw bedrijf is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom kijken we samen hoe we je bedrijf kunnen verbeteren. Betrouwbaarheid op lange termijn zit in ons DNA, het reflecteert wie we zijn als implementatiepartner.

Jouw organisatie van de toekomst

Samen met jou willen we jouw organisatie van de toekomst bouwen. Welke nieuwe technologieën veranderen de markt waarin je opereert? Waar zitten de volgende verbeterpunten? We co-creëren een organisatie die mee is met de digitale revolutie. Ook na de implementatie kan je op ons rekenen om je bedrijf verder op te volgen. We streven naar een partnership die ervoor zorgt dat je strategie helemaal up-tot-date is met de juiste processen en gerelateerde technologie.

Onze juniors bouwen met ons mee

Jaarlijks versterken nieuwe collega’s ons bedrijf. Je kan erop rekenen dat onze junior consultants een degelijke en aangepaste opleiding genieten. Onder andere via onze Kick-Start Academy leren wij de pas afgestudeerde consultants alle kneepjes van het vak. We geven kennis door en maken van nieuwe werknemers betrouwbare partners.