Ad Ultima Group geeft bedrijfsondersteunend advies, levert diensten en implementeert software- oplossingen. Dankzij technologie en procesverbetering worden bedrijven geholpen om effectiever te worden, beter inzicht te krijgen in hun werking, innovatie versneld door te voeren en als team productiever samen te werken.

Bedrijven kunnen bij Ad Ultima Group terecht voor procesverbetering van hun productontwikkeling, productie, distributie, promotie, personeelsbeleid, verkoop, projectopvolging en (after)service.

Ad Ultima Group focust zich op project, productie- en logistieke bedrijven. Door de expertise in die sectoren ontwikkelde het best practices voor onder andere ERP, CRM, PLM, BI en DMS. Dat gebeurt met software partners zoals Microsoft, PTC aangevuld met eigen software oplossingen.

Sector expertise

In België, Frankrijk en Nederland focust Ad Ultima Group zich sedert lange tijd op de maakindustrie, bouw & constructie markt en de wereld van de complexe logistiek.

Om als bedrijf een kans te maken, is Ad Ultima Group ervan overtuigd dat een organisatie zich moet op continue wijze verbeteren vertrekkende vanuit haar strategie. Ad Ultima Group is de juiste partij om samen met haar klant op zoek te gaan wat de digitale transformatie kan brengen en hoe de klant deze kan omzetten in duidelijke meerwaarde zodat de klant morgen haar waarde propositie kan verbeteren en laten evolueren naar meer unique selling propositions…

Onze oplossingen kenmerken zich door:

  • een duidelijke focus op bedrijfsprocessen
  • het creëeren van meerwaarde door onze doorgedreven marktexpertise
  • het beschikken over kant en klare oplossingen voor de vermelde sectoren (Ready2Benefit)

Value Proposition

Ad Ultima Group ondersteunt uw business met technologie en verhoogt de performantie van uw bedrijf. Op basis van het inzicht in uw bedrijfsprocessen zoeken we samen naar mogelijke verbeteringen die we nadien samen uitvoeren. Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit uw sector.

Ontdek in welke sectoren wij actief zijn. 

Wij zijn actief in de Benelux en Frankrijk met +200 werknemers. Onze familie van experten groeit elk jaar verder. De kennis die we opdoen in onze sectoren gaat over van collega tot collega. De ideale broeikas voor relevante kennis en advies.

Is mijn wachtwoord veilig? Houd rekening met deze 5 tips.
7 mei 2020

Is mijn wachtwoord veilig? Houd rekening met deze 5 tips.

Vraag jij je soms af wat een goed en veilig wachtwoord inhoudt? Websites maken vaak gebruik van persoonlijke profielen waar een wachtwoord gevraagd worden. Het aantal wachtwoorden kan op die manier snel oplopen. Om je een handje te helpen bij het kiezen van een veilig wachtwoord geven we hieronder 5 tips.

Lees verder
De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis
3 maart 2020

De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis

Dankzij Cayentis genereert de gecombineerde groep een omzet van meer dan € 50 miljoen euro en telt de groep ongeveer 350 werknemers. Samen hebben de bedrijven meer dan 70 jaar ervaring op de teller.

Lees verder
Deze aspecten zullen de klantenervaring in 2020 vormgeven
15 januari 2020

Deze aspecten zullen de klantenervaring in 2020 vormgeven

Klanten verwachten dat bedrijven zo snel mogelijk antwoorden op hun vragen, en zo goed mogelijk inspelen op hun noden en wensen. Ook in 2020 blijft dit belangrijk. Hieronder vind je alvast vier aspecten waar bedrijven in 2020 op kunnen letten.

Lees verder
Deze 5 updates zullen Microsoft Teams nog interessanter maken
18 november 2019

Deze 5 updates zullen Microsoft Teams nog interessanter maken

Microsoft Teams krijgt enkele nieuwe updates. Dit werd bekend gemaakt tijdens het Microsoft Ignite event. Kom hier te weten welke updates het zijn.

Lees verder
Ad Ultima Group trekt Waterland aan als strategische partner
27 augustus 2019

Ad Ultima Group trekt Waterland aan als strategische partner

Waterland zal als strategische partner de groei helpen versnellen, zowel organisch als via een internationale ‘buy & build’ strategie.

Lees verder
Microsoft Dynamics 365: uw ticket naar digitale transformatie
29 april 2019

Microsoft Dynamics 365: uw ticket naar digitale transformatie

Met het Dynamics 365-platform biedt Microsoft organisaties de mogelijkheid om hun ERP-, CRM- en financiële software naar de cloud te verhuizen.

Lees verder
Carl Dieryckx

Vragen of hulp nodig?

Contacteer onze collega Carl Dieryckx