U kan bij de Ad Ultima Group terecht voor procesverbetering en automatisering van uw productontwikkeling, productie en distributie. We zijn de enige organisatie in de Benelux en Frankrijk die deze combinatie van diensten aanbiedt. Onze adviseurs begeleiden uw hele productiecyclus en productieproces end-to-end.

Vandaag focussen we op 4 belangrijke competenties: PLM, ERP, CRM en Infrastructure. Onze medewerkers hebben dankzij de succesvolle oplevering van meer dan 250 grote IT-projecten een grondige expertise opgebouwd in het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

Value Proposition

Ad Ultima Group ondersteunt uw business met technologie en verhoogt de performantie van uw bedrijf. Op basis van het inzicht in uw bedrijfsprocessen zoeken we samen naar mogelijke verbeteringen die we nadien samen uitvoeren. Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit uw sector.

Ontdek in welke sectoren wij actief zijn. 

Wij zijn actief in de Benelux en Frankrijk met +200 werknemers. Onze familie van experten groeit elk jaar verder. De kennis die we opdoen in onze sectoren gaat over van collega tot collega. De ideale broeikas voor relevante kennis en advies.

Ad Ultima Group versterkt haar positie in en rond Antwerpen met nieuw kantoor
3 oktober 2017

Ad Ultima Group versterkt haar positie in en rond Antwerpen met nieuw kantoor

Sinds september kunnen de meer dan 220 consultants van Ad Ultima Group nu ook beroep doen op een nieuw kantoor in Aartselaar, Antwerpen.

Lees verder
Eerste “schooldag” voor 10 Kick-Starters bij Ad Ultima Group
8 september 2017

Eerste “schooldag” voor 10 Kick-Starters bij Ad Ultima Group

Jaargang twee is een feit voor de Kick-Start Academy. Het opleidingstraject zorgde vorig jaar al voor de snelle integratie en opleiding van pas afgestudeerden.

Lees verder
Ad Ultima Group sluit partnership met Universiteit van Aachen
20 juni 2017

Ad Ultima Group sluit partnership met Universiteit van Aachen

Onlangs sloot Ad Ultima Group een partnership met de RWTH Universiteit van Aachen. Op de enorme campus werd het European 4.0 Transformation Center opgericht.

Lees verder

Leer bij op onze 2-jaarlijkse Customer Connection day

Zet uw bedrijf in een hogere versnelling met Industry 4.0

Het is duidelijk dat Industry 4.0 een andere manier van werken vereist. Deze verandering start eigenlijk al in de design afdeling. Om snel te kunnen reageren op wisselende marketevoluties of klantenwensen heeft u meer dan ooit nood om alle technologische tools samen te brengen tot één gemeenschappelijk platform.

Carl Dieryckx

Vragen of hulp nodig?

Contacteer onze collega Carl Dieryckx