Ad Ultima Group ondersteunt uw business met technologie en verhoogt de performantie van uw bedrijf. Op basis van het inzicht in uw bedrijfsprocessen zoeken we samen naar mogelijke verbeteringen die we nadien samen uitvoeren. Onze consultants vertrekken vanuit concrete praktijkervaring en bewezen oplossingen uit uw sector.

Maakindustrie

Digitalisatie maakt nieuwe opportuniteiten en businessmodellen mogelijk om een kortere time-to-market te realiseren, meer flexibiliteit te creëren en efficiënter te werken. Deze uitdaging kan je niet beantwoorden met een nog snellere machine. Daar win je vandaag louter nog fracties mee.

Lees meer

Bouw & Constructie

In de bouwsector zijn risico’s altijd aanwezig. Een groot project kan zowel een risico als een kans op mooie resultaten zijn. Maar door de harde competitie is het nodig om marges, kosten en projectrisico’s nauwkeurig te kunnen berekenen.

Lees meer

Complexe logistiek

Trends zoals de opkomst van online winkelen en thuisbezorging, de toenemende druk om te zorgen voor efficiënt vervoer en de verplichte recyclage van elektronica en kartonafval zetten complexe logistieke processen hoog op de bedrijfsagenda.

Lees meer