Bedrijven winnen vandaag niet langer van de concurrentie omdat ze groot zijn. Vandaag de dag nemen spelers die sneller kunnen schakelen de bovenhand. Zij omarmen de digitale revolutie en hebben steeds de nieuwste technologie voor handen. Op die manier kunnen organisaties efficiënter werken en uiteindelijk concurrentieel voordeel halen.

Hoe transformeert Ad Ultima Group jouw bedrijf?

De strategie van jouw bedrijf komt voor ons op de eerste plaats. Daarna gaan we na een grondige analyse de relevante oplossingen voorschotelen. Hierbij komt het Think big, start small principe kijken: je denkt groots, maar begint met kleine veranderingen in je bedrijf. Kijk maar naar de duidelijke trend bij de allernieuwste technologieën. Deze zorgen ervoor dat je meteen een volledig platform in huis haalt (think big). Het voordeel bij deze platformen is dat je klein kan starten (start small) en geleidelijk aan je volledige organisatie richting de digitale revolutie leidt. Concrete voorbeelden zijn oplossingen zoals Microsoft Dynamics 365, PTC Windchill of PTC Thingworx.

Sneller starten met onze Ready to Benefit aanpak

De tijden van jarenlange implementatieperiodes zijn voorbij, technologie evolueert te snel hiervoor. Daarom hebben we een Ready to Benefit aanpak uitgewerkt. Hierbij wordt de oplossing sneller geĂŻmplementeerd, waardoor je meteen van start kan gaan met het nieuwe systeem. Je verliest minder tijd en je kan sneller schakelen.

Technologie zorgt enkel voor winst bij een correcte integratie

Het belang van een partner  speelt ook een grote rol wanneer je snel wil schakelen. Het is dus belangrijk om een partner te kiezen met de nodige ervaring en industrie expertise. Verlies daarom geen tijd door een technologie op een verkeerde manier te implementeren. Onze consultants hebben de nodige expertise en tonen hun meerwaarde bij processen met een hoge complexiteit.

EĂ©n van onze klanten Huisman beaamt het belang van de juiste partner: “Door een eerdere PLM-implementatie hebben we geleerd dat de keuze en samenwerking met de implementatiepartner cruciaal is voor het succesvol implementeren van een PLM-systeem” – Richard Halve, Senior Application manager.