Vandaag focussen we op 4 belangrijke competenties: PLM, ERP, CRM en Infrastructure. Onze medewerkers hebben dankzij de succesvolle oplevering van meer dan 250 grote IT-projecten een grondige expertise opgebouwd in het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

Deze software partners helpen ons uw hele productiecyclus en productieproces end-to-end te verzorgen.

Microsoft

Microsoft is ’s werelds grootste en meest bekende softwarebedrijf. Recent lanceerde het bedrijf Dynamics 365 wat een wereldwijde kentering betekent in hoe bedrijven vandaag en in de toekomst zullen ondernemen.

Lees meer

PTC

PTC is een internationaal softwarebedrijf dat een technologieplatform en oplossingen levert, waarmee bedrijven efficiënte stappen kunnen zetten in een wereld waarin Big Data, Internet of Things en connectiviteit succesbepalend zijn voor productontwerp, productie, kwaliteit en serviceprestaties.

Lees meer

Ex Arte

Ex Arte brengt al uw binnenkomende documenten samen, behandelt ze automatisch, start workflows en zorgt voor elektronische archivering. Dat maakt uw bedrijf gevoelig productiever en verhoogt de kwaliteit van uw bedrijfsinformatie.

Lees meer

Perfion

Perfion is een product dat instaat voor het centraal beheren van productinformatie.

Lees meer

Sana Commerce

Perfion is een internationaal bedrijf, met hoofdkantoor in Denemarken. Daarnaast hebben zij vestigingen in de VS, Duitsland en Bulgarije.

Lees meer