Ex Arte verhoogt de kwaliteit van uw bedrijfsinformatie

Een uitgebreide papieren administratie zorgt voor tijdsverlies, inefficiëntie, fouten en meerdere versies van één document. Documentmanagementsoftware Ex Arte brengt al uw binnenkomende documenten samen, behandelt ze automatisch, start workflows en zorgt voor elektronische archivering. Dat maakt uw bedrijf gevoelig productiever en verhoogt de kwaliteit van uw bedrijfsinformatie. Ex Arte is perfect en heel snel integreerbaar met Microsoft Dynamics 365 en andere software van Microsoft.

Ex Arte combineert het ontwerp van templates, documentcreatie, distributie en archivering met een snelle toegang tot uw bestanden. Er is geen software-integratie nodig en bovendien verkrijgt u lage onderhoudskosten, vereenvoudigde back-up en snellere updates van uw Microsoft Dynamics-omgeving.

Input management, al uw documenten meteen op de juiste plaats

Goed documentbeheer begint bij de bron: de binnenkomende documenten. De Ex Arte oplossing brengt al uw belangrijke documenten samen. Vanuit die ene plaats worden ze automatisch gekoppeld aan de juiste entiteiten van uw Microsoft Dynamics-software. Papieren of bestanden opzoeken hoeft daarna niet langer, u haalt ze op met één enkele klik.

Document handling, automatiseer de verwerking van uw documenten

Met Ex Arte kunt u facturen en al uw andere documenten digitaal laten verwerken. De software herkent de voornaamste informatie op de documenten zodat die in uw Microsoft Dynamics-systeem terechtkomen. Van daaruit starten automatische procedures om informatie te laten controleren, goedkeuren, te koppelen of te vergelijken met eerdere documenten. Zo wint u tijd, bespaart u kosten en werkt u veel correcter.

Process control, snel en papierloos werken

Met Ex Arte digitaliseert u niet alleen uw documenten, ook uw documentstromen verlopen automatisch. De meeste documenten bevatten namelijk informatie waarmee iemand anders binnen de onderneming aan de slag moet. Die overdracht stoppen we in een gedigitaliseerde workflow, zodat u sneller en zonder papier kunt werken. Dat zorgt voor een sneller proces waarbij geen informatie meer verloren gaat.

Output management, uw bestanden altijd en overal op zak

Ook het output management is mee geïntegreerd en start met het ontwerp van aantrekkelijke templates met de mogelijkheid om uw interne visuele richtlijnen helemaal te volgen. U maakt daarmee afzonderlijke documenten (facturen, inkooporders, activiteitenverslagen, stuklijsten, ontvangstbewijzen, etiketten, contracten, pakbonnen, vervoersdocumenten, …) en verdeelt die via print, fax of e-mail. De originele versie van elke gegenereerd document kan centraal worden gearchiveerd en is ook doorzoekbaar in Microsoft Dynamics.