Microsoft zorgt voor lage instapprijs

U werkt het liefst met veelzijdige en efficiënte software aan een gunstige prijs in een vertrouwde werkomgeving. Daarom bieden wij de producten van Microsoft aan. Bekende software zoals Microsoft Dynamics AX en Office 365 verhogen de productiviteit van uw bedrijf. Bovendien staat Microsoft gelijk aan gebruiksvriendelijkheid. Zo kunt snel en zonder veel extra kosten aan de slag.

Waarom Microsoft

Microsoft is al jaren de grootste softwareproducent ter wereld. Dat lukt alleen als je betaalbare en veelzijdige software maakt die eenvoudig is om te gebruiken.
Het geldt voor aantrekkelijke consumentenproducten zoals SkyDrive for Windows, maar evengoed voor bedrijfskritieke software zoals Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint of Microsoft Biztalk.

Klaar voor de toekomst

Elke software van Microsoft is onderdeel van een groter geheel: de ‘Microsoft Stack’. Het zijn producten die gemaakt zijn om met elkaar samen te werken:

Lagere kosten

Door te standaardiseren en oudere systemen te vervangen, gaan uw beheerkosten omlaag. U heeft minder maatwerk nodig en u hoeft minder systemen te onderhouden. U kunt dus meer doen met minder middelen. Omdat uw mensen werken met technologie die ze al kennen, bent u minder geld kwijt aan training en ondersteuning.

Het beheer van uw toepassingen wordt eenvoudiger en voordeliger. U werkt met één beheeromgeving voor al uw laptops, servers en mobiele apparaten. Met de Microsoft Stack heeft u de basis voor vernieuwing altijd in huis. Nieuwe toepassingen voegt u er gewoon aan toe.