Microsoft Dynamics 365 biedt u krachtig instrument aan om verschillende processen binnen uw bedrijf te stroomlijnen. U bepaalt zelf met welke bedrijfsapplicaties u werkt de applicatie schaalt mee met de grootte van uw organisatie. Dynamics 365 wordt nog sterker door deOffice 365 integratie, Business Intelligence software en het Azure Platform voor internetdiensten. Dynamics 365 biedt hiermee alles wat uw bedrijf nodig heeft om volledig digitaal te werken.

Waarom voor Dynamics 365 kiezen?

Microsoft Dynamics 365 combineert verschillende bedrijfsapplicaties. Hierdoor vloeien bedrijfsdata realtime tussen applicaties zodat processen en afdelingen haarfijn op elkaar zijn ingesteld. Klik hier voor meer informatie rond het belang van vrije bedrijfsdata.

 

In de kern is Microsoft Dynamics 365 een clouddienst, een zogeheten SaaS (Software as a Service). Dat maakt de inzet van specifieke applicaties schaalbaar en flexibel, want licenties worden alleen afgenomen per gebruiker op basis van functie. Over updates en patches hoeft u zich geen zorgen meer te maken en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Voor een vast bedrag per maand krijgt u software op maat, veilig en gemakkelijk. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw business.

Maar ook voor bedrijven die de stap naar de cloud nog niet durven of kunnen zetten, voorziet Microsoft in een oplossing. Het is ook mogelijk om Microsoft Dynamics 365 versie on-premise te installeren op de servers van uw bedrijf of van een extern datacenter. Eerdere versies van Dynamics (zoals het populaire Dynamics AX 2012) worden immers niet meer geïmplementeerd sinds augustus 2017.

Let wel: voordelen zoals automatische en frequente updates krijgt u er bij on-premise niet bij.

Hoe zit Dynamics 365 in elkaar?

U kiest de applicaties en het aantal gebruikers per applicatie. U betaalt enkel voor wat u gebruikt. In de Microsoft AppSource staan tientallen apps voor elke denkbare bedrijfsbehoefte: van Analytics en AI tot Human Resources en Productiviteit. Elke applicatie kunt u los gebruiken en eventueel apart integreren met andere systemen in uw IT-omgeving.

Op deze manier kunt u elke combinatie van functionaliteit kiezen die uw organisatie nodig heeft. Microsoft Dynamics 365 gaat niet uit van logge softwarepakketten, maar juist van specifieke gebruikersbehoeften.

Vanaf wanneer is Dynamics 365 voor u interessant?

  • Grote investeringen in software blijft u uitstellen terwijl u wel de nood heeft om uw processen te automatiseren en uw dienstverlening te verbeteren;
  • U wilt efficiënter gaan werken door uw software voor klantenservice, sales, marketing en field service samen te brengen met uw financiële software en ERP;
  • Uw bedrijf verzamelt allerlei data en gegevens. Maar u haalt daar geen waardevolle inzichten uit waarmee u effectievere marketing en sales kunt bedrijven;
  • Uit de markt ervaart u een grote behoefte aan innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen. Die kunt u nu niet invullen met uw huidige softwareomgeving;
  • U wilt de silo’s in uw bedrijf vervangen met één efficiënte en schaalbare oplossing om uw bedrijf volledig te transformeren.

Versnel uw digitale transformatie

Met Dynamics 365 geeft Microsoft invulling aan haar visie om digitale transformatie bij bedrijven volledig te ondersteunen. Microsoft ziet ICT als de kritische succesfactor in de wereld van vandaag. Dé factor waarmee elk onderdeel van uw bedrijf groeit, ontwikkelt en transformeert zodat u beter kunt voldoen aan de veranderende markt en klantbehoeften.

Dat betekent persoonlijk contact opbouwen met uw klanten, werknemers versterken met tools en inzichten, bedrijfsactiviteiten volledig optimaliseren en nieuwe producten en bedrijfsmodellen ontwikkelen.

Groeien met de Dynamics 365 apps

Microsoft Dynamics 365 is een platform waarbij mens, product en data met elkaar verbonden wordt. Binnen het platform kan u kiezen tussen individuele of gebundelde apps, voor volledig of licht gebruik. Hieronder vindt u enkele voorbeelden terug die bij onze klanten het meest gebruikt worden.

  • Dynamics 365 for Sales/Marketing

Werk aan campagnes, breng leads binnen en meet de resultaten in één oogopslag. Deze app geeft je een toolbox vol intelligente processen die uw sales & marketing ondersteunen.

  • Dynamics 365 for Customer Service

Klanten staan in contact met uw organisatie via tientallen kanalen. Dynamics 365 for Customer Service zorgt ervoor dat u het overzicht bewaard en gepast kunt opvolgen. Zorg voor een persoonlijke klantenervaring met chathistoriek en case management.

  • Dynamics 365 for Talent

Ook uw collega’s bevatten data. Welke expertises bezitten zij en welke moeten ze nog verwerven? Met Dynamics 365 for Talent kan uw HR afdeling en people managers het overzicht bewaren. Met de Linkedin integratie wordt het ook eenvoudiger om nieuwe werknemers aan te werven.

Ontdek meer apps op de website van Microsoft.

 

Bent u klaar voor de toekomst?

Met Microsoft Dynamics 365 kiest u voor toekomstgerichte technologie die uw bedrijf helpt om digitaal te transformeren. U hoeft niet meer elke vijf jaar een grote sprong te nemen in tijd en middelen. Uw softwareomgeving groeit organisch met uw bedrijf mee, schaalbaar en in uw eigen tempo. Via de cloud heeft u altijd en overal direct toegang tot uw bedrijfsgegevens. Dynamics 365 brengt uw medewerkers, data en bedrijfsprocessen efficiënt samen. Dat werkt niet alleen prettiger, maar zorgt ook voor een verhoogde productiviteit en een hogere klanttevredenheid.

Zelf het gemak van Dynamics 365 ervaren? Contacteer ons om de mogelijkheden met u door te nemen. Met onze concrete praktijkervaring en de bewezen oplossingen van Microsoft helpen we u graag om uw ambitie waar te maken.