2wayLogistics helpt organisaties bij het beheer van forward en reverse logistics voor alle soorten van gevaarlijke en ongevaarlijke producten: afval, recycleerbare materialen, hernieuwbare materialen, nieuwe producten, goederen en materiaal afkomstig van klanten en projectlocaties.

Nieuwe logistieke uitdagingen

Louter materiaal inzamelen en storten is niet voldoende om mee te spelen in de huidige business rond afval en recyclage. Bedrijven in deze sector hebben hun focus verschoven van transport en logistiek naar het actief zoeken van nieuwe mogelijkheden rond afvalverwerking. Sommige afval- en recyclagebedrijven zijn zelf producenten geworden van nieuwe producten, zodat ze forward en reverse logistics in hun toeleveringsketen combineren.

Waarom 2wayLogistics?

Veel logistieke systemen zijn niet goed voorbereid om te werken met omgekeerde logistieke processen. 2wayLogistics voegt functies toe aan Microsoft Dynamics AX zodat bedrijven hun reverse logistics en forward logistics kunnen beheren en functioneren als duurzame bedrijven.

Voordelen van 2wayLogistics

2wayLogistics is geïntegreerd in Microsoft Dynamics AX: een ERP-systeem met een internationaal klantenbestand van bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. Microsoft Dynamics AX is specifiek gericht op middelgrote organisaties. Het is een robuuste software met veel functies en een lage TCO door de integratie met andere producten en technologieën van Microsoft.

  • 2wayLogistics is een compleet systeem voor het beheer van forward en reverse logistics voor alle soorten gevaarlijke en ongevaarlijke producten: afval, recycleerbare materialen, hernieuwbare materialen, nieuwe producten en goederen of toestellen die worden teruggenomen van klanten en projectsites.
  • 2wayLogistics is een uitbreiding voor Microsoft Dynamics AX.
  • Voor middelgrote en grote ondernemingen levert 2wayLogistics ook het geïntegreerde beheer van zuster- en dochterondernemingen.
  • 2wayLogistics kan gemakkelijk en snel worden aangepast aan specifieke bedrijfsprocessen.
  • 2wayLogistics is de enige oplossing die een standaardmodel biedt voor het rapporteren van productstromen aan de autoriteiten in elk land: publieke toezichthouders, producentenorganisaties en douanes.
  • 2wayLogistics ondersteunt de regeling van milieuheffingen met tariefdifferentiatie.