Verhoog uw klantentevredenheid met Dynamics CRM

Een CRM systeem verbetert uw klantenservice en stroomlijnt uw verkoopprocessen. Microsoft Dynamics CRM verhoogt niet alleen uw klantentevredenheid maar verlaagt ook uw kosten dankzij de vele en flexibele configuratiemogelijkheden van de software. Het pakket kan zowel in de cloud als bij u geïnstalleerd worden en de meest relevante data kan u raadplegen via een mobiele applicatie.

CRM (Customer Relationship Management) helpt de kosten te verlagen en de winstgevendheid te verhogen door bedrijfsprocessen te organiseren en te automatiseren zodat klanttevredenheid en -loyaliteit op het gebied van verkoop, marketing en klantenservice worden vergroot.

Microsoft Dynamics CRM biedt zowel on-premise als cloudgebaseerde oplossingen om aan uw unieke zakelijke behoeften te voldoen. We bieden ook mobiele CRM-apps en -platformen waarmee u uw klantenrelaties op uw mobiele apparaten kunt beheren. Daarnaast bieden we hulpmiddelen waarmee u gegevens kunt integreren met en vanuit sociale media rechtstreeks kunt communiceren naar uw applicatie.

Configuratie

Microsoft Dynamics CRM maakt het met muisgestuurde configuraties en aanpassingen eenvoudig om uw scenario’s en bedrijfsbehoeften aan te passen. Met de krachtige procesgerichte gebruikersbeleving en visuele ontwerptool kunt u uw bedrijfsmodel snel opbouwen en uw bedrijfsprocessen configureren voor maximale flexibiliteit.

Integratie

Een open-technologieplatform dat uw investeringen in diverse technologieën helpt te uniformeren en optimaliseren. Ontwikkelaars kunnen .NET en vele andere open technologieën gebruiken om integraties te bouwen met een enorm scala van Microsoft- en niet-Microsoft-toepassingen.

Uitbreidbaarheid

Microsoft levert een geavanceerd en robuust toepassingsraamwerk dat is ontworpen om klanten te helpen bedrijfswerklasten uit te breiden of nieuwe werklasten te bouwen boven op Microsoft Dynamics CRM. U kunt Microsoft Dynamics CRM snel aanpassen voor uitgebreide CRM-werklasten om levering te versnellen, de waarde van uw implementatie uit te breiden, te helpen bij het verbeteren van de zakelijke relevantie en operationele uitmuntendheid te bevorderen.

Wees klaar voor de toekomst met Dynamics 365

Dynamics 365 is de nieuwe software oplossing van Microsoft. Het combineert alle troeven van de huidige Microsoft software stack in één product.

Door te werken met Dynamics 365 kiest u ook voor toekomstgerichte technologie: het platform wordt door Microsoft voortdurend bijgewerkt en geoptimaliseerd. Samen met de voordelen van de cloud (de grote hardware kost om die nieuwste technologie te kunnen draaien, wordt niet door u betaalt). Uw organisatie moet dus niet elke vijf jaar een grote sprong nemen in tijd en middelen, maar kan gewoon mee evolueren met de nieuwste technologie.

Lees deze blog: “Wat kunt u als ondernemer verwachten van Dynamics 365?”