Microsoft SharePoint stelt bedrijfsdocumenten overal beschikbaar

In uw bedrijf wilt u eenvoudiger samenwerken op documenten die u overal kan raadplegen zonder dat er meerdere versies van circuleren. Met Microsoft SharePoint kan u gemakkelijk informatie terugvinden en veilig delen binnen en buiten uw bedrijf. Bijlages doorsturen via e-mail is definitief verleden tijd. Microsoft SharePoint kunt u daarnaast gebruiken voor uw rapportering en laat ook procesautomatisering toe via workflows.

Informatie beter delen

Microsoft SharePoint maakt samenwerken rond documenten eenvoudiger en sneller. Het is software waarmee u van overal aan uw documenten kan. Uw medewerkers kunnen zelf beveiligde mappen maken waarop ze informatie plaatsen, documenten beheren, rapporten publiceren en die van overal kunnen beheren en delen met anderen.

Al uw medewerkers werken daardoor met dezelfde, up-to-date informatie, vinden sneller wat ze nodig hebben en kunnen gericht zoeken naar personen en expertise in het bedrijf.

Ook buiten uw bedrijf documenten delen

Met Microsoft SharePoint kan u bovendien op een veilige manier documenten en informatie delen met partners, klanten en andere relaties. Heen en weer mailen van grote bijlagen behoort tot het verleden en er circuleren niet langer verschillende versies van documenten naast elkaar.

U kan informatie en documenten efficiënt delen met volgende voordelen:

  • U kan automatisch verwittigd worden wanneer informatie wijzigt
  • Volledig geïntegreerd met de andere software van Microsoft Office
  • Versiebeheer van documenten is standaard voorzien
  • De ingebouwde zoekfunctie vindt meteen informatie terug
  • Dankzij workflows kan u uw processen automatiseren
  • Kan dienen als basis voor een business intelligence-systeem