Perfion is een product dat instaat voor het centraal beheren van die broodnodige productinformatie.

Transactionele gegevens, zoals prijzen en voorraden, worden hoogst waarschijnlijk nog bijgehouden en beheerd door uw ERP systeem. Naast die transactionele gegevens bewaardt uw organisatie nog andere diverse soorten informatie. Iedereen houdt wel iets bij rondom productinformatie op zijn eigen lokale PC of laptop, waarbij dan een veelvoud aan verschillende applicaties gebruikt worden.

Uitdaging: de informatie die klanten opvragen, bevindt zich verspreid over verschillende plaatsen, diverse catalogi, technische datasheets, webpagina’s of bij individuele personen. Verschillende personen reproduceren daarbij ook nog eens regelmatig dezelfde of gelijkaardige informatie.

 

Perfion is het ideaal platform voor de uitdagingen van vandaag en morgen:

– Perfion is een open platform met de nodige API’s én flexibiliteit om te koppelen aan andere systemen.
– Perfion is een 100 % standaardproduct waar geen maatwerkprogrammatie is voorzien. Dit betekent dat upgrades naar hogere versies met een absoluut minimum aan inspanningen kunnen worden gerealiseerd.
– Perfion heeft standaardkoppelingen naar Dynamics 365.
– Perfion kan geïmplementeerd worden met een beperkte inspanning.
– Perfion kan meegroeien met de noden van uw bedrijf: u implementeert de modules die u vandaag nodig hebt en bijkomende modules volgens het tempo dat u zelf wenst.

Unieke bron van de waarheid

Perfion laat toe om alle informatie rondom uw producten samen te brengen, waardoor u een onmiddellijk voordeel krijgt. Alle informatie wordt op een gestructureerde manier toegankelijk gemaakt voor wie deze wil raadplegen, en dat binnen de opgezette toelatingen. Zowel gestructureerde als ongestructureerde data zijn ter beschikking van wie ze nodig heeft.

Met dit PIM systeem kan u met zekerheid de laatste en meest accurate informatie terugvinden zonder dat daarvoor lange zoektochten op verschillende plaatsen nodig zijn.

PIM voor e-business én marketing

Met Perfion is het mogelijk om de informatie rechtstreeks/online vanuit het PIM systeem door te duwen naar de website. Hierdoor is men verzekerd van correcte en actuele informatie op de website, zonder dat daarvoor veel interactie nodig is. De informatie op de website komt daarbij uit dezelfde bron die als unieke bron van de waarheid voor alle productinformatie geldt.

Via de Perfion prijslijst wordt ook een integratie tussen Perfion en Indesign aangeboden onder de vorm van de EasyCatalog plugin binnen InDesign. Hierdoor kan alle productinformatie uit Perfion worden ingevoegd in InDesign documenten en is er een ondersteuning voor het change management proces.