Efficiënter ontwerpen met PTC

De softwarepakketten van PTC zorgen voor een uitstekend beheer van de levenscycli van uw producten vanaf concept en ontwerp tot afwerking en levering bij uw klanten. PLM-software PTC Windchill en CAD-software zoals PTC Creo helpen u om sneller innovatieve producten te ontwikkelen met minder kans op fabricagefouten aan een lagere ontwikkelkost. PTC levert wereldwijd software en sluit perfect aan op Microsoft Dynamics AX.

Voor uw innovatiebeheer

PTC levert PLM- en CAD-software aan meer dan 25.000 bedrijven over de hele wereld. De software beheert de volledige levenscyclus van producten, van concept over engineering en levering tot dienst-na-verkoop.

ERP- en PLM-integratie

PTC Windchill is de Product Lifecycle Management-software die u het best kan laten samenwerken met Microsoft Dynamics AX. De software beheert het ontwikkelproces en zorgt voor:

  • een betere en snellere productontwikkeling
  • een lagere ontwikkelkost
  • minder fabricatiefouten

3D CAD

Met 3D-ontwerp kunnen engineers gemakkelijker hun concepten omzetten in producten. Snelle productontwikkeling, hogere kwaliteit en kostenreductie zijn niet meer mogelijk zonder driedimensionele ontwerpen. PTC Creo geeft productontwerpers de keuze om te werken volgens parametrische modellering of directe modellering. De software laat voorts toe om te kiezen voor 3D- of 2D-ontwerp, ook binnen hetzelfde project. Met al onze diensten bieden we onze klanten graag maximale flexibiliteit en daar past PTC Creo bij.