Studie na studie suggereert dat de best presterende engineeringteams simulatiesoftware vroeg en vaak gebruiken. Terwijl andere bedrijven hun beoogde deadlines en kosten met 17 tot 21% * missen, behalen bedrijven die simulatie gebruiken tijdens het ontwerpproces hun doelstellingen en overtreffen deze.

Voordelen simulatie

Onderzoek suggereert dat je drie belangrijke voordelen kan behalen door simulatie tijdens het ontwerpproces te gebruiken, vooral tijdens de conceptfase:

  • Toenemende snelheid van productinnovatie en marktaandeel (43% toename in geëvalueerde ideation-scenario’s **)
  • Lagere kosten voor productontwikkeling realiseren (19% reductie in fysieke en veiligheidstests doordat simulatie deze problemen vrijwel oplost **)
  • Producten sneller op de markt brengen (simulatie helpt je fouten sneller op te sporen; wijzigingen die tijdens de laatste 25% van de ontwerpcyclus zijn aangebracht, hebben 98% meer tijd nodig om uit te voeren versus de eerste 25% *)

 

Er zijn zoveel verschillende soorten simulatietools, en sommige zijn beter voor verschillende toepassingen en stadia in het productontwikkelingsproces.

Dat is waar we kunnen helpen. Vul het formulier in om een ​​gedetailleerde, nuttige brochure te krijgen waarin een groot deel van ons simulatiesoftwareportfolio wordt beschreven. Dit zijn tools voor ontwerpingenieurs, geen analisten, en met een minimum aan training profiteer je in een mum van tijd van de voordelen van simulatiegestuurd ontwerp.

Bovendien bieden we vanaf nu tot 31 december 2020 ons simulatieportfolio aan met 33% korting! Dit is het perfecte moment om te investeren in mogelijkheden om je te helpen betere en kosteneffectievere producten te ontwerpen.

*Revolutionizing Simulation for Design Engineers, Tech-Clarity, 2019
**Quantifying the Return on Investment in Simulation Lead Design Exploration, Mediafly, 2020