Industry 4.0, Smart Industry en Industrial Internet of Things. We staan aan de vooravond van een nieuwe industriële revolutie, waarin technologie, Big Data en maximale connectiviteit de nieuwe aanjagers zijn van innovatie en flexibiliteit. Hoe organiseert u uw data-analyse en hoe structureert u uw dataopslag en –beveiliging? Hoe zet u de kracht van internet, mobiele communicatie en Augmented Reality in ter ondersteuning van productontwikkeling en nieuwe verdienmodellen?

Anders denken, anders werken

Eén ding is zeker: Het industriële Internet of Things gaat de manier waarop we in de industriële omgeving denken en werken radicaal veranderen. Door alle machines, apparaten en systemen in de ontwerp-, ontwikkel- en productieketen met elkaar te verbinden en onderling te laten communiceren, ontstaat een nieuwe dimensie. De wereld wordt steeds slimmer, de industrie wordt steeds slimmer. PTC biedt daar een krachtig platform voor: ThingWorx.

ThingWorx zorgt als IoT-platform voor maximale connectiviteit en zet innovatieve processen in de hoogste versnelling. ThingWorx staat ook voor u aan de basis van:

  • Optimalisering van service, online support en klantbeleving.
  • Snelle herkenning en implementatie van nieuwe verdienmodellen.
  • Optimalisering van productieprocessen op basis van real-time data en zelflerende robots.
  • Krachtige innovaties in de vorm van snelle product- en servicedifferentiatie.