Qlaro ontgint uw financiële, commerciële en operationele cijfers

Al jaren verzamelt u cijfers, eventueel om later eens goed te bekijken ‘als er tijd is’? Uw boekhouding of ERP puilt uit, u bezit een schat aan informatie, maar de tijd ontbreekt om dit alles te verwerken en tijdig te analyseren? Dat maakt snelle en gefundeerde beslissingen soms moeilijk? Qlaro is een innovatieve oplossing om die cijfers, die essentieel zijn voor het nemen van betere beslissingen, uit uw bedrijf naar boven te halen. We noemen dit de ‘smart data’.

Al jaren verzamelt u cijfers, eventueel om later eens goed te bekijken ‘als er tijd is’? Uw boekhouding of ERP puilt uit, u bezit een schat aan informatie, maar de tijd ontbreekt om dit alles te verwerken en tijdig te analyseren? Dat maakt snelle en gefundeerde beslissingen soms moeilijk?

Qlaro is een innovatieve oplossing om die cijfers, die essentieel zijn voor het nemen van betere beslissingen, uit uw bedrijf naar boven te halen.  We noemen dit de ‘smart data’.

De Qlaro Virtuele CFO haalt snel en transparant de relevante cijfers uit uw bedrijf, interpreteert deze, legt de pijnpunten bloot en maakt het mogelijk om (groei)scenario’s te simuleren.

Uw resultaten (financieel, commercieel en operationeel) worden transparanter en u verliest geen tijd meer aan ingewikkelde processen in Excel.

Geautomatiseerd financieel en operationeel cijfervakmanschap!

Een moderne CEO moet gewapend zijn om sneller en beter te beslissen in de data-gedreven economie. Niet elke KMO heeft echter de budgetten of interne competenties om met complexe Business Intelligence software aan de slag te gaan.

Daarom versterkt Qlaro beslissingsnemers met 3 noodzakelijke competenties in 1 krachtig en gebruiksvriendelijk stuurinstrument, …en dit zonder extra consultants, zonder extra personeel, zonder dure BI software.

Efficiënte numbercruncher

Qlaro verrijkt & verwerkt automatisch zowel financiële als operationele statistieken tot management informatie.

Automatische transformatie van boekhouding naar management stuurinstrument door: extra-comptabele correcties, drag & drop mapping van rekeningen, automatische kosten allocatie & analytische versleutelingen. Verwerking van meerdere data-bronnen in één centraal management rapport.

Virtuele CFO/Analist

Qlaro interpreteert en geeft automatisch 
toelichting bij de cijfers, legt de pijnpunten  bloot en simuleert groeimogelijkheden.

Bibliotheek van best practices: berekeningen, analyses, management syntheses, simulaties & visualisaties. Gebruiksvriendelijke wizards voor creatie van kerncijfers en management synthese (zonder extra programeertaal).

Doelgerichte navigator

Qlaro stuurt je beslissingen in de richting met het meeste impact op groei, rendement & efficiëntie. Geïntegreerde forecast en wat als modules.

De voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk & intuïtief
  • Transparant en betrouwbaar
  • Onmiddellijke ROI
  • Ingebouwde best practices (gebaseerd op > 20 jaar controlling know how)
  • Snelle set-up
  • Flexibel configureerbaar platform
  • Modulaire opbouw (financieel, commercieel, operationeel)
  • Meerdere databronnen gecentraliseerd in één visuele overzicht
  • Geïntegreerd met uw Microsoft power BI (gratis in je vertrouwde .xls)