Wat biedt Sana Commerce voor uw bedrijf?

Sana Commerce biedt een out-of-the-box webwinkel die naadloos met Microsoft Dynamics integreert, bestellingen 24/7 verwerkt en order- en voorraadinformatie nauwkeurig voor uw consumenten en/of zakelijk klanten bijhoudt, met real-time als standaard.

Sana Commerce biedt u de mogelijkheid om meerdere winkels aan te sluiten om zo bijvoorbeeld consumenten en zakelijke klanten een specifieke webwinkel aan te bieden. Met Sana Commerce kunt u in een enkele winkel meerdere talen en valuta ondersteunen om zo al uw klanten optimaal te bedienen.

Deze e-business software maakt gebruik van de meest moderne technologieën en heeft een responsive design (HTML 5). Ook offline via een tablet-applicatie kan Sana Commerce worden ingezet.

Een geïntegreerde webshop in 20 dagen met Sana Commerce

Heeft jouw onderneming momenteel niet de tijd of de nodige medewerkers ter beschikking om een volledige (met ERP-geïntegreerde) e-commerce oplossing op poten te zetten? Geen nood, gelukkig is het mogelijk met Sana Commerce om op amper 20 dagen een eerste doorstart te maken.

Ontdek hoe en voor wie

Ondersteun uw binnendienst met Sana

U kent of kende het ongetwijfeld, een binnendienst met als hoofdtaak: papieren orders controleren voor ze het digitale ERP systeem binnen mogen. Mensen maken fouten door onoplettend- of onwetendheid. Software niet. Uw klanten en vertegenwoordigers kunnen met Sana Commerce direct en rond de klok bestellingen plaatsen, door middel van de Sana B2B Sales Portal.

Deze webwinkel is real-time verbonden met Microsoft Dynamics en maakt gebruikt van de business logica en data van Dynamics 365. Op deze manier kunnen klanten hun eigen prijzen, inclusief klant specifieke prijsberekeningen, kortingen en voorraad bekijken met de informatie die al beschikbaar is in Microsoft Dynamics.

De ‘My Account’ functionaliteit zorgt ervoor dat de klant direct toegang heeft tot zijn volledige orderstatus en orderhistorie. Op deze manier is de klant hiervoor dus niet meer afhankelijk van uw binnendienst. De kwaliteit van uw diensten zal met behulp van Sana Commerce aanmerkelijk worden verbeterd, terwijl de kans op onvolledige informatie tegelijkertijd zal afnemen.

  • verlaagde foutenmarge tijdens het registreren van orders
  • een persoonlijk aanbod voor elke klant/vertegenwoordiger
  • realtime informatie door koppeling met ERP systeem

Conversie – het enige wat (u) telt

Met de Sana Commerce B2B & B2C e-Commerce oplossing heeft u alle tools in handen om te streven naar een zo hoog mogelijke conversie. Sana Commerce biedt typische consumentenfuncties als ‘rate & review’ en ‘tell-a-friend’, meteen bij implementatie beschikbaar.

Ook marketing promoties worden ondersteund door uw Microsoft Dynamics 365 administratie door middel van kortingsberekeningen en coupons. Onze optionele scheduled Dynamics interface zorgt voor het hanteren van grote bezoekersaantallen op de webshop zonder dat de performance van uw ERP-administratie gevaar loopt. Het resultaat is een duidelijke en aantrekkelijke webwinkel, volledig in lijn met uw huisstijl en een uitnodigend overzicht van uw producten.

Een gebruiksvriendelijke interface en veilige online betaalmethoden maken Sana Commerce tot een moderne tool in uw bedrijf van de toekomst.

Uw webwinkel, uw identiteit

Onze kant-en-klare Starter Site zorgt ervoor dat er snel een webshop kan worden geïmplementeerd door middel van een compleet en professioneel ontworpen standaard webwinkel. Er is de mogelijkheid tot het beheren van de identiteit, inhoud, commerciële productbeschrijvingen en afbeeldingen en zelfs de mogelijkheid tot het posten van nieuwsberichten. Indien u behoefte heeft aan specifieke functionaliteit kan deze met behulp van de Sana SDK (Software Development Kit) door Ad Ultima in korte tijd gerealiseerd worden.

De Sana Commerce Starter Site wordt meegeleverd, deze bevat alle standaard functionaliteiten en kan volledig worden aangepast aan de identiteit van uw bedrijf. De backoffice laat u uw eigen kleuren kiezen voor achtergronden, lijnen, afbeeldingen, logo’s en alle andere inhoud, zonder de noodzaak tot programmeren.

Gecertificeerde innovatieve technologie

Sinds het ontstaan van Sana Commerce werd deze software ontwikkeld als een webshop voor Dynamics. Met meer dan 15 jaar e-Commerce ervaring als basis is Sana Commerce ontwikkeld uitgaande van Microsoft .NET technologie. Sana ontwikkelt innovatieve e- Commerce webservices om verbinding te maken met Microsoft Dynamics 365. Op deze manier verzekeren wij een betrouwbare, eenvoudige en authentieke verbinding. Sana Commerce is ‘Certified for Microsoft Dynamics’ (CfMD) waarmee wij voldoen aan de hoogste standaard van Microsoft Corporation of het gebied van door partners ontwikkelde software.

Meerdere webshops

Sana laat toe om heel eenvoudig meerdere webshops te op te zetten welke steeds aan dezelfde Microsoft Dynamics 365 omgeving kunnen worden gekoppeld. Iedere shop kan indien gewenst zijn eigen ‘Look & Feel’, assortiment, prijzen en voorraadniveaus tonen, afhankelijk van de parametrisatie. Een webshop kan zowel voor B2B als B2C worden gebruikt.

In een notendop, de voordelen van Sana Commerce…

  • Snel – makkelijk te implementeren Starter Site en installer
  • Veelzijdig – volledige zelfstandigheid in aanpassingen door middel van .NET Software Development Kit
  • Herkenbaar – gebaseerd op Microsoft Dynamics
  • Vrijheid – aannemen van bestellingen op locatie met de iPad app, zelfs offline
  • Efficient – doelgericht en ERP gedreven e-business
  • Meer dan 1.000 webwinkels live op Sana Commerce