Van idee naar product met CAD & PDM

3D-ontwerp is nu het hart van de productontwikkeling. Het stelt engineers en designers in staat om ideeën en concepten om te zetten in fysieke producten. Productontwikkeling, efficiëntie, productkwaliteit en kostenreductie zijn niet meer mogelijk zonder 3D-ontwerpen. De juiste keuze van een 3D CAD-applicatie is dus van belang om u echte voordelen te bieden bij uw ontwikkelingsproces. Kiest u voor parametrisch modelleren of voor direct modeling?

CAD (Computer-Aided Design) & PDM (Product Data Management) stelt engineers en designers in staat om ideeën en concepten om te zetten in fysieke producten.

Wij geven u advies en zorgen voor een correcte implementatie

Bij ons kunt u rekenen op het juiste advies over de beste werkwijze en de beste tools.

  • Wilt u snel 3D CAD-modellen kunnen maken of wijzigen?
  • Wilt u snel maar toch gecontroleerd varianten of nieuwe versies van 3D CAD-modellen maken?
  • Bent u veelal actief in een dynamische R&D-omgeving? Bent u eerder omgeven door strikte regelgeving en voorwaarden?

In dergelijke gevallen kan ons advies de doorslaggevende factor zijn voor uw succes. Onze ervaren medewerkers hebben allen een achtergrond in de wereld van engineering. Zij kunnen u adviseren over zowel het gebruik van de software, als over de processen die voor uw onderneming van belang zijn.

Nadien kunnen we ook de 3D-ontwerpsoftware bij u implementeren, al dan niet via een versnelde implementatie met of zonder optimalisatie van uw werkwijze.

PTC Creo: ontwerpen zoals u wilt

PTC Creo is de meest geavanceerde software voor 3D-ontwerp. U bent niet langer gedwongen om te standaardiseren op één ontwerpmethodiek. U kiest telkens de aanpak die het best past bij uw ontwerpproces. U kunt tegelijk gebruik maken van directe en parametrische 2D- en 3D-modellering in één omgeving. PTC Creo biedt maximale snelheid en flexibiliteit, alles in dezelfde software. De modulaire software heeft tientallen onderdelen die we precies kunnen inzetten volgens uw behoeften en uw budget.

PTC Creo - CAD software

De officiële PTC Creo site vindt u hier terug.