CRM is meer dan verkoop, marketing en klantenservice. De software helpt u om uw kosten te verlagen en uw winstgevendheid te verhogen door uw marketing-, prospectie-, verkoop- en dienst-na-verkoopprocessen te organiseren en te automatiseren.

Customer Relationship Management zorgt ervoor dat u die processen sneller en efficiënter kan beheren. Uw onderneming kan stabieler werken en rekenen op een hogere klantentrouw. Meer tevreden klanten zorgt voor herhalingsaankopen, extra mogelijkheden voor cross-selling, minder klachten en positieve mond-tot-mondreclame.

Klantengegevens via verschillende bronnen

Om dat te bereiken, zetten we uw volledig verkoopproces op papier en integreren het in uw software. Naargelang van uw situatie en uw behoeften is dat in uw bestaande Microsoft Dynamics AX-software of in Microsoft Dynamics CRM, bijvoorbeeld wanneer u mobiel met uw software wil werken.

We bieden ook hulpmiddelen waarmee u gegevens kunt integreren met sociale media. Of het nu via een sociaal netwerk is of via een mobiel toestel, CRM is de centrale schakel in uw organisatie voor het beheer van al uw verschillende klantenrelaties.

Totaalbeeld van uw klant

U krijgt een persoonlijke aanpak waarin men zo praktisch mogelijk uw verkoopprocessen automatiseert, inclusief uw marketingcommunicatie en dienst-na-verkoop. We starten daarbij altijd vanuit uw klant: wat is uw definitie van een actieve klant, hoe willen we die pro-actief benaderen, hoe gaan we hem beter opvolgen, wat verlangt hij nog meer van ons?