B2B verkoop in de maakindustrie is meestal een complex gegeven. Daarom is een ervaren verkoper aangewezen. Maar uw klant wenst deze avond nog op zijn treinrit naar huis een aankoop te doen. En liefst met correcte feedback over de mogelijke combinaties op dat moment. Staat uw verkoper klaar? Of toch maar liever oplossen met een webwinkel die 24 op 24 beschikbaar is?

De webwinkel

Als het gaat om het toevoegen van een webwinkel op uw Microsoft Dynamics 365 administratie hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van standaard webwinkels of complexe interfaces.

Verschillende oplossingen bieden de dag van vandaag een out-of-the-box webwinkel welke direct en naadloos:

  • integreert met Microsoft Dynamics 365
  • bestellingen 24/7 verwerkt
  • order- en voorraadinformatie nauwkeurig voor uw consumenten en/of zakelijk klanten bijhoudt, met real-time als standaard

 

Sana webwinkel met Ad Ultima Group

 

Een e-commerce oplossingen waar Ad Ultima Group mee samenwerkt is Sana Commerce.

Sana Commerce biedt een professionele omgeving die optimaal uw online verkoop en diensten ondersteunt voor uw consumenten, zakelijke klanten en vertegenwoordigers. Onze uitstekende en innovatieve koppeling met Dynamics staat garant voor een naadloze uitwisseling van alle relevante informatie tussen uw ERP-systeem en uw webshop, real-time indien gewenst. Bovendien biedt Sana Commerce de mogelijkheid om meerdere winkels aan te sluiten om zo bijvoorbeeld consumenten en zakelijke klanten een specifieke shop te bieden.

Met Sana Commerce kunt u in een enkele winkel meerdere talen en valuta ondersteunen om zo al uw klanten optimaal te bedienen.

Deze oplossing biedt eveneens een volwaardig Content Management Systeem (CMS) zodat ook andere pagina’s noodzakelijk op een corporate website eenvoudig kunnen worden ingevuld.

De webwinkel maakt gebruik van de meest moderne technologieën en heeft dus een responsive design (HTML 5). Ook offline via een tablet-applicatie kan Sana Commerce worden ingezet.

 

Het Product Information Management systeem

Een PIM (Product Information Management) systeem is een oplossing dat instaat voor het beheren van productinformatie. Transactionele gegevens, zoals prijzen en voorraden, worden bijgehouden en beheerd door het ERP-systeem Dynamics 365. Daarnaast is er een veelheid aan informatie die doorheen de organisatie bewaard worden. Iedereen houdt wel iets bij rondom productinformatie op zijn eigen lokale PC of laptop, waarbij dan dozijnen aan verschillende applicaties gebruikt worden.

Iedereen houdt wel iets bij rondom productinformatie
op zijn eigen lokale PC of laptop…

De echte voordelen en kenmerken van de producten moeten meestal gezocht worden op de meest diverse plaatsen in de organisatie. De informatie die klanten vragen bevindt zich verspreid over verschillende plaatsen, diverse catalogi, technische datasheets, webpagina’s of bij individuele personen. Verschillende personen reproduceren daarbij regelmatig dezelfde of gelijkaardige informatie.

 

Unieke bron van de waarheid met Perfion

Een PIM-systeem waar wij mee samenwerken is Perfion. Perfion laat toe om alle informatie rondom uw producten samen te brengen, waardoor u een onmiddellijk voordeel krijgt. Daarbij integreert Perfion voor de volle honderd procent met Microsoft Dynamics 365.

Alle informatie wordt op een gestructureerde manier toegankelijk gemaakt voor wie deze wil raadplegen, en dat binnen de opgezette toelatingen. Zowel gestructureerde als ongestructureerde data zijn ter beschikking van wie ze nodig heeft.

Met een PIM-systeem kan u met zekerheid de laatste en meest accurate informatie terugvinden zonder dat daarvoor lange zoektochten op verschillende plaatsen nodig zijn.

Download de Sana whitepaper

Uw download zal automatisch starten, indien niet, klik hier.