Een goed ERP-systeem begint met een goede ERP implementatie

Met een goed ERP systeem beschikt uw bedrijf over software waardoor u efficiënter werkt, betere beslissingen neemt en finaal betere resultaten boekt. ERP-systemen zijn interessant voor nagenoeg alle types organisaties, groot of klein. Uw bedrijfsgegevens zijn beter geïntegreerd en uw planning wordt helemaal overzichtelijk.

 

Een oplossing voor uw…

  • Financiële processen

Wordt als bedrijf efficiënter dankzij nauwkeurige financiële rapporten en neem de correcte beslissingen om zo onder andere de rentabiliteit en naleving te verbeteren.

  • Operationele processen

Zorg voor efficiëntie en flexibiliteit op de productievloer en laat je kwaliteitscontrole kennismaken met Machine Learning en AI-gestuurde inzichten.

  • Supply chain processen

Leveringstijden versnellen en nauwkeuriger inplannen. Vereenvoudig de magazijn- en transportprocessen dankzij de verhelderende data uit uw ERP systeem.

 

Ga sneller van start dankzij onze
Ready-2-Benefit aanpak

De tijd van een jarenlange implementatieperiode is definitief voorbij. Onze Ready-2-Benefit oplossing stelt u in staat om in recordtempo live te gaan met Dynamics 365. Dankzij onze industrie expertise hebben we de meest voorkomende processen gebundeld en staan de trainingen voor uw belangrijkste gebruikers reeds klaar. Uiteraard is er nog ruimte om de unieke processen die bij uw bedrijf horen, toe te voegen.

Ready-2-Benefit is onze voorgeconfigureerde versie
van Microsoft Dynamics AX.

 

Groeien met de Dynamics 365 apps

Dynamics 365 for Finance & Operations is de app die u nodig heeft voor een sterke ERP oplossing. Daarnaast kan u vanaf nu (of later) gebruik maken van extra apps die dezelfde data delen. Dankzij die platform aanpak is het eenvoudiger dan ooit om digitaal te versnellen. Enkele voorbeelden:

  • Dynamics 365 for Sales/Marketing

Werk aan campagnes, breng leads binnen en meet de resultaten in één oogopslag. Deze app geeft je een toolbox vol intelligente processen die uw sales & marketing ondersteunen.

  • Dynamics 365 for Customer Service

Klanten staan in contact met uw organisatie via tientallen kanalen. Dynamics 365 for Customer Service zorgt ervoor dat u het overzicht bewaard en gepast kunt opvolgen. Zorg voor een persoonlijke klantenervaring met chathistoriek en case management.

  • Dynamics 365 for Talent

Ook uw collega’s bevatten data. Welke expertises bezitten zij en welke moeten ze nog verwerven? Met Dynamics 365 for Talent kan uw HR afdeling en people managers het overzicht bewaren. Met de Linkedin integratie wordt het ook eenvoudiger om nieuwe werknemers aan te werven.

Ontdek meer apps op de website van Microsoft.

 

Meer weten over het recept van een geslaagde ERP implementatie? Lees hier verder…

 

Verslag ronde tafel:
Het geheim van een geslaagde ERP-implementatie?

Uw download zal automatisch starten, indien niet, klik hier.