Strategische keuzes in ICT-infrastructuur

Uw IT netwerk is cruciaal voor uw bedrijf met het oog op een snelle en betrouwbare gegevensuitwisseling. Downtime of zelfs een te lage performantie kunnen u handenvol geld kosten.

Voldoet uw netwerk nog aan uw verwachtingen? Is het klaar voor de uitdagingen van de komende jaren? Met een netwerkaudit wordt uw netwerkinfrastructuur en de beveiliging ervan volledig in kaart gebracht en met een objectieve blik geëvalueerd door onze specialisten. Knelpunten worden onderzocht en geanalyseerd.

Application Management

Naast het design van uw netwerkarchitectuur, kunnen onze medewerkers u tevens helpen met kiezen en ‘sizen’ van de benodigde computing power voor uw IT-applicaties en oplossingsplatformen. Ook bij de setup en implementatie van uw software toepassingen kunnen onze mensen u bijstaan `met raad en daad; ook zelfs bij de integratie van verschillende van uw software-toepassingen.

Werken in de cloud

Office 365 combineert de toonaangevende Office-toepassingen met kwalitatieve, cloud-gebaseerde functies voor e-mail, agenda, instant messaging, webvergaderingen en gedeelde documenten.

Uw medewerkers krijgen efficiënte productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s terwijl uw IT-staf één beheerconsole gebruikt om vanaf vrijwel elke locatie het ICT-platform te beheren en de servicestatus te controleren met één gebruiksvriendelijke beheerstool. Daarenboven is de goede werking gewaarborgd door krachtige beveiligingsfuncties voor noodherstel, redundante back-ups en uitgebreide privacy voorzieningen voor bescherming tegen spam en virussen.

Naast Office 365 kunt u ook uw applicaties en systemen naar de cloud brengen via private hosting mogelijkheden of door gebruik te maken van Windows Azure om uw eigen applicaties op te hosten.

Professionele ondersteuning

U kan ons makkelijk bereiken en u wordt door ons vlot geholpen via telefoon, via schermovername of bij u ter plaatse. Via onze portal kunt u eveneens uw vragen of issues opvolgen. Onze support bestaat uit vaste medewerkers die u en uw bedrijfssituatie goed kennen, zodat we in geval van problemen een goede en snelle oplossing kunnen bieden.

Minimaliseer uw netwerk downtime en verbeter uw performantie

Ad Ultima Group maakt gebruik van real-time en pro-actieve monitoring systemen die toelaten uw netwerk op tal van aspecten te controleren en alerts te genereren wanneer een situatie niet meer voldoet aan de gewenste kwaliteitseisen. Onze medewerkers houden alle alerts in de gaten, en ondernemen reeds acties op uw netwerk nog voor u het probleem heeft ondervonden.