HRM Junior Internship bij Ad Ultima Group

Studenten hoger onderwijs met een HR gerelateerde opleiding (Master Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bachelor Personeelswerk, Postgraduaat HRM,…) of Economie, handelsingenieur met een sterke interesse in HR kunnen bij ons terecht voor een fulltime stage van minimum 3 maanden.

Gedurende jouw stageperiode krijg je de unieke mogelijkheid om ervaring op te doen in onze interne HR – afdeling en lever je een relevante bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van verschillende HR-projecten.

De invalshoek van jouw stage kan divers zijn. Samen leggen we vast op welke topics je gaat werken. Dit kan betrekking hebben op sociale wetgeving, selecteren en rekruteren van kandidaten, opvolging van vacatures van A tot Z, deelname aan jobbeurzen en opzetten van HR – acties voor scholen/doelgroepen, het verder mee uitwerken van een employer branding beleid, het finetunen van HR – Processen en policies etc.

Jouw stage vindt plaats op ons hoofdkantoor te Kortrijk

Jouw ultieme einddoel?
Samen werken we 1 hoofdproject uit die je zelfstandig, mits begeleiding van onze HR – professionals verder kan uitwerken.

 

Jaarlijks stellen wij een aantal stageprojecten open over onze verschillende competenties heen, maar we staan ook open voor spontane voorstellen. Solliciteren voor een stage kan, door jouw specifieke motivatie (sollicitatie op een bestaande stageplaats of een eigen stageontwerp) en CV te sturen naar hrm@adultimagroup.com.