Technische stage bij QLARO

Deze stageplaats is ideaal voor creatieve studenten met een puike front – end skills en een sterke affiniteit met data en data visualisatie binnen een echte start – up omgeving met een jeugdige sfeer.

Qlaro ontwikkelt toepassingen om data om te zetten in inzichten. Voornamelijk binnen een bedrijfscontext en dit ter ondersteuning van beslissingsprocessen. De kernbegrippen zijn: synthese en diagnose.

Qlaro ontwikkelde een backend platform en webapplicatie voor het omzetten van data naar inzichten.
Qlaro wenst die inzichten aan de eindgebruiker te tonen via een innovatief concept van “interactive maps” en “interactive syntheses’ voor specifieke toepassingsdomeinen (bijvoorbeeld voor accountants, voor sales, managers,) Data uit een bepaald domein wordt zo op een gebruiksvriendelijke manier in inzichten omgezet. Meer weten? Neem een kijkje op www.qlaro.be

Deze stage kadert volledig in de filosofie van lean start-up waarbij we door middel van “minimum viable product” zo snel mogelijk de confrontatie met de markt willen aangaan. Je krijgt als student de mogelijkheid om mee te werken aan deze cruciale fase van prototyping.

Jouw stage vindt plaats op ons hoofdkantoor te Kortrijk of te Ghelamco Gent.

Stageplaats 1:
Jouw stageproject bestaat uit het ontwikkelen van mock –ups/proto-type(s) voor interactieve syntheses en kaarten.

Jouw ultieme einddoel?
Het idee van interactive maps, interactive synthesis & diagnostic alerts mee valideren door middel van concrete proof of concepts.

Ontwikkelingsomgeving:
Microsoft C# .NET en MS Office

Stageplaats 2:
Jouw stageproject bestaat uit het creëren van algoritmes en messaging toepassingen voor het leveren van ‘alerts’ onze toepassingen.

Jouw ultieme einddoel?
Het idee van interactive maps, interactive synthesis & diagnostic alerts mee valideren door middel van concrete proof of concepts.

Ontwikkelingsomgeving:
Back-end = .net, MVC (vnl. voor algoritme luik)
Front & Mobile = html5, jquerymobile, javascript,bootstrap, mobile frameworks (vb. Zamarin)

 

Jaarlijks stellen wij een aantal stageprojecten open over onze verschillende competenties heen, maar we staan ook open voor spontane voorstellen. Solliciteren voor een stage kan, door jouw specifieke motivatie (sollicitatie op een bestaande stageplaats of een eigen stageontwerp) en CV te sturen naar hrm@adultimagroup.com.